berita

Bella Dally Padam Hampir Semua Gambar Suaminya Di Instagram, Ini Respon Nazim Othman

February 23rd, 2017 | by Hanis Aliaa
Isu & Kontroversi

HEADERSiapa tak kenal dengan pasangan pelakon sama cantik sama padan, Nazim Othman dan Bella Dally. Namun, kecoh di sebuah forum berkemungkinan rumah tangga mereka bergolak kerana Bella Dally memadam gambar-gambar bersama Nazim di laman Instagramnya. Admin pon perasaan, banyak gambar bersama dipadam.

Terbaru, Nazim menafikan khabar angin tersebut. Dia membidas gosip tersebut dan menyatakan mereka berdua dalam keadaan yang baik sahaja.

Lagu untuk Bella.

Nazim menyanyikan sebuah lagu buat Bella. Sekaligus menangkis gosip kemungkinan rumahtangga mereka bermasalah. Sweet kan Nazim!!

“Terima kasih ambil berat tentang kami”

NB1

Terima kasih kepada yang bertanya, itu menunjukkan mereka masih mengambil berat tentang kami. Saya terima semuanya dari perspektif positif. Untuk pengetahuan semua, kami baik-baik saja.

Kisah peribadi adalah privacy.

NB2

Dari dahulu lagi saya memang tak suka berkongsi kisah peribadi. Malah selepas berkahwin pun prinsip saya masih sama. Berkenaan gosip itu, tak ada apa yang perlu diceritakan lebih lanjut.

Jadi mungkin mereka nak pastikan perkahwinan mereka tak terlalu exposed kan. Harap semua dah clear dan takda lagi desas-desus. Kita doakan agar mereka terus bahagia till jannah.

NB3

NB4

NB5

NB6

NB7

Kredit : Harian Metro & Cari 

SKIP THIS AD ×