berita

Belum Ada Insuran Motor? Korang Dah Boleh Beli Secara Online Di Loan Street Je! Mudahkan?

January 22nd, 2019 | by Farah Adibah
Kewangan & Pelaburan

motosikal, renew roadtax motosikal, insuran motosikal

Min ada soalan ni nak tanya dekat korang. Min nak tahu korang jenis yang suka hadap jammed ke atau tak? Kalau Min sorry lah memang tak tahan kalau jalan jammed ni. Jadinya orang yang tak suka tempuh jammed ni mesti orang yang bawak motor kan?

Ha jadi Min ada berita baik nak bagi tau dekat korang yang menunggang motor tu tau. Lepas ni korang dah boleh beli insuran motor secara atas talian je! Macam mana nak beli dan kenapa kena beli atas talian? Korang kena lepak dengan Min sampai habis artikel ni.

Mudah dan pantas tak perlu jumpa ejen insuran dengan Loan Street

smartphone, scroll phone, online business, bisnes online

Kenapa Min cakap mudah? Sebab sambil korang baring atas katil pun korang boleh isi borang secara atas talian tau. Tak perlu nak buat appointment nak jumpa ejen insuran korang. Yela Min paham semua orang busy.

Lepastu bukan tu je tau korang. Proses nak apply insuran pun senang, dah tak payah susah susah nak kena buat itu ini lepasni. Semua di buat secara online je geng.

Hanya dengan 3 langkah mudah je korang dah dilindungi

loan street, zurich, insuran motosikal

Tak perlu pening-pening nak kena isi banyak benda. Sebab nak beli insuran secara online ni korang hanya perlu 3 langkah mudah je tau. Insuran kan penting, jadi dengan kemudahan macam ni korang boleh beli insuran terus bila korang beli je motor baru tu.

Senang nak beli insuran dekat Loan Street, korang ikut je 3 langkah ni :

Langkah 1 – Masukkan nombor kenderaan dan butir peribadi dekat link ni.

Langkah 2 – Setuju dengan harga dan buat pembayaran.

Langkah 3 – Terima Nota Perlindungan (Cover Note) melalui email korang.

Bukan insuran je, macam-macam ada di hujung jari lah katakan

informasi di hujung jari, insuran motosikal, loan street

Kalau korang nak tahu Loan Street bukan setakat menawarkan insuran motor je tau! Siapa yang belum bayar cukai jalan lagi? Ha! korang boleh bayar guna Loan Street je lepas ni.

Bukan setakat cukai jalan je guys, macam-macam lagi servis yang Loan Street tawarkan. Contohnya macam pinjaman rumah dan kereta, dan juga boleh apply kredit kad dekat situ.

insuran motosikal, insuran, roadtax

Korang tunggu apa lagi tu, cepat-cepat lah dapatkan insuran motor korang dekat Loanstreet. Sekarangkan semua di hujung jari, tengah baring-baring tengok tv tu sambil tu boleh isi details korang dekat Loan Street tau. Mudahkan?

Apa yang penting kita dapat perlindungan dahulu okay geng! Tekan link ni untuk ke laman Loan Street.

 

The following two tabs change content below.