berita

Beraya Sakan Dengan Koleksi Mewah Dari Poh Kong. Boleh Menang Baucar Tunai Wei!

May 7th, 2019 | by Hasyyati Ruzelan
Kini Trending

Mami, banyaknya barang kemas dia!

Mesti korang pernah tengok filem Mami Jarum kan. Biasalah perempuan dan barangan kemas tak dapat dipisahkan. Musim raya ni mesti mak-mak korang ada plan nak tambah barang kemas baru kan? Time raya ni lah nak melaram habis-habisan, betul tak? Haa yang gilakan barang kemas tu boleh lah singgah Poh Kong, ada banyak koleksi menarik wei.

Bukan main cantik koleksi barangan kemas Poh Kong!

Sempena hari raya ni Poh Kong memperkenalkan beberapa koleksi untuk korang. Antara koleksi barangan kemas Poh Kong ialah koleksi Koleksi Alamanda, Koleksi Manja dan Karya Anggun.

Karya Anggun iaitu koleksi gelang emas dan anting-anting yang boleh buat korang mengimbau dan terkenang memori indah korang dulu kala. Iyelah mana taknya mesti mak-mak korang dulu pakai anting-anting yang meleret macam ni kan. Hehe!

Kalau korang nak tahu gelang emas bercangkuk ni istimewa sebab nanti korang boleh pilih nak utaian yang unik seperti wau bulan, kereta lembu atau dedaun. Eh, utaian kuih-muih tradisional pun ada! Utaian bentuk nasi lemak pun ada tau. Menarik kan! Poh Kong je ada, kat tempat lain memang takda lah macam ni.

 

Bukan itu saja, untuk anak-anak korang pun ada. Koleksi Manja memang sesuai sangat untuk si kenit yang suka berhias tu. Cincin ada, rantai ada, eh subang pun ada tau. Haa semua koleksi ini bertemakan bunga Alamanda. Memang melaram habislah anak-anak korang nanti!

Uish semua cantik ni! Nak semua boleh?

 

Koleksi Alamanda juga cantik wei. Kalau korang nak tahu gelang yang bercorak Alamanda ni dipasangkan dengan rantai tau. Lagi menarik, koleksi ni serba lengkap dengan pertukangan yang teliti dengan emas 916/22K tau. Mesti korang ternganga tengok semua koleksi ni. Jom cuci mata tengok Koleksi Alamanda ni. Rambang mata haih!

Yang mana gilakan set rantai dan cincin boleh lah pilih Koleksi Alamanda ni. Set ini bermotif kan flora dan yang paling penting rekaannya juga very simple. Tentu saja si pemakai nampak lebih elegan dan cantik di hari lebaran.

Dapatkan sampul percuma dengan koleksi Poh Kong!

Dah usha koleksi raya Poh Kong. Cantik kan! Yang istimewanya bila berbelanja di Poh Kong, korang tak payah beli sampul raya dah lepas ni. Korang beli je semua koleksi ni. Tak gitu! Barang kemas dapat, sampul raya pun dapat!

Jom sertai peraduan Beli & Menang Poh Kong. Best weh!

Inilah masa yang tepat untuk korang cuba challenge diri korang untuk sertai peraduan Beli dan Menang baucer tunai sama nilai dengan korang belanja dari Poh Kong ni tau. Exitednya! Eh, rezeki tak datang bergolek kalau kita tak cari okay. Peraduan ini bermula 10 Mei hingga 23 jun tau!

Semudah 1,2,3! Jom join peraduan Beli dan Menang.

  1. Like Facebook Page Poh Kong Jewellers
  2. Muatnaik gambar raya korang dengan koleksi dari Poh Kong ke bawah post peraduan
  3. Jangan lupa hashtag #pohkong #buymorewinmore #thisraya
  4. Tag member korang dan share.

Yang penting korang kena set kan posting korang kepada tetapan awam okay! Nak lebih meriah ajak satu family join peraduan ni! Barulah lengkap hari lebaran korang dengan koleksi Alamanda, Karya Anggun dan Manja dari Poh Kong. Nak tahu update terkini dari Poh Kong? Korang boleh klik link di bawah ni tau:

Website Poh Kong : https://www.pohkong.com.my/

Facebook Poh Kong : pohkongjewellers

Instagram Poh Kong : pohkongmy

Ingat bling-bling, ingat Poh Kong! Selamat berpuasa semua.