berita

Bermula Dengan RM40 Akhirnya Bawa Pulang RM20k, Jom Dengar Cerita Pemenang Ni!

December 19th, 2019 | by Bieha
Kini Trending

Apa yang korang akan buat bila dapat duit ekstra RM20,000? Tak lama lagi dah nak masuk tahun baru, mesti korang ada macam-macam azam kan? Nak beli rumah, bawak mak ayah pergi Haji, hantar anak ke universiti, kahwin dan macam-macam lagi lah! Haa..bila ada duit lebih, bolehlah plan macam-macam dan laksanakan azam dan impian korang tu kan!

Seiring dengan tahun baru 2020 yang akan datang, Shell telah melancarkan kempen Nak Ekstra RM20,000 yang memberi peluang kepada rakyat Malaysia untuk membawa pulang wang tunai lumayan! Kalau korang nak tahu, peraduan Nak Ekstra RM20,000 ni dah ada pemenang tau!

Sebelum tu, jom kita baca dulu apa kata pemenang bertuah ni..Mana tahu korang pun boleh jadi macam diorang!

Mohd Raffi Ismail, 34 – Pemenang Peraduan Nak Ekstra RM20,000!

Menyimpan dana kolej untuk anak lelakinya, melabur sebahagian besar wang untuk deposit tetap, ingin membawa keluarganya bercuti dan ada duit ekstra untuk isterinya shopping semasa percutian akhir tahun nanti merupakan semua hasrat Mohd Raffi Ismail apabila ditanya apakah yang ingin dilakukan setelah berjaya membawa pulang RM20,000.

Nampaknya, semua impian Mohd Raffi Ismail bakal tercapai apabila dipilih sebagai pemenang peraduan Nak Ekstra RM20,000 dari Shell! Tahniah!

Raffi dah menang, korang bila lagi?

Korang pun “Nak Ekstra RM20,000” macam Raffi?

Bermula 1 Disember 2019 hingga 9 Februari 2020, Shell menawarkan wang tunai RM20,000 setiap minggu untuk pelanggan setianya! Bukan itu je, Shell juga akan memberikan 20x hadiah saguhati bernilai RM1000 pada setiap minggu! Wow, biar betul?

Nak tahu macam mana nak menang?

Untuk menyertai peraduan Nak Ekstra RM20,000, korang hanya perlu ikuti 2 langkah mudah ini:

  • Korang harus berbelanja minimum RM40 di dalam satu resit di mana-mana stesen Shell di seluruh negara
  • Hantarkan resit dan butiran peribadi korang melalui borang peraduan atau scan kod QR bagi penyertaan secara online

Korang pengguna Touch ‘n Go? Nah ada lagi ganjaran hebat ni!

Shell bermurah hati nak berikan korang ganjaran ekstra bagi pengguna Touch ‘n Go iaitu *RM5 cashback tambahan apabila korang berbelanja minimum RM40 di Shell menggunakan Touch ‘n Go eWallet. Best kan?

Bukan tu je! Bulan ni juga, korang boleh dapat EKSTRA ganjaran tambahan dari Shell, seperti Nak EKSTRA RM20,000. Memang EKSTRA berbaloi!

*Tawaran ini hanya terhad untuk dua cashback bagi setiap akaun Touch ‘n Go eWallet setiap bulan & hanya untuk 300,000 transaksi pertama di Shell.

Jadi, jangan lepaskan peluang keemasan ini ok. Siapa tahu, mungkin rezeki tahun baru, korang pula yang bakal bawa pulang RM20,000!

Untuk maklumat lanjut, layari laman web Shell.