berita

Boleh Menang Kereta & Home Cinema System Sempena 70 Tahun Honda! Wah!

October 11th, 2018 | by Azyanshor
Kini Trending

Sempena ulang tahun Honda yang ke-70, mereka nak kasi hadiah yang gempak kat korang!

Kalau contest Honda…mesti ada chance nak menang kereta kan?!!

Ya, betul tekaan korang tu! Kalau korang nak tahu, untuk contest ni ada 7 buah kereta Honda untuk korang menangi! Bukan hanya sebuah tapi 7 buah disediakan!

Kereta yang korang menang tu pun bukan kereta edisi lama tau, semuanya baru! Itu untuk hadiah utama tau, hadiah tempat kedua pun best!

Honda kasi Sony Blu-Ray Home Cinema System free je tau untuk tempat kedua!

17 pemenang tempat kedua bakal menerima Home Cinema System! Fuh, menarik weh bukan senang orang nak bagi free hadiah besar-besar macam ni! Rugi kalau korang tak join contest ni.

Jangan sedih kalau tak dapat apa-apa, sebab korang akan dapat hadiah walaupun di tempat ketiga!

Tempat ketiga pun sampai 277 orang dipilih? Tak sia-sia masuk ni!

Sebanyak 277 pemenang tempat ketiga bakal memenangi merchandise rasmi Honda tau! Memang tak sia-sia korang masuk sebab peluang nak menang sangat tinggi!

Dan yang paling penting…cara-cara nak masuk pun mudah je! Lagi-lagi kalau korang memang dah plan nak beli kereta Honda !

Ikuti step-step di bawah:

Langkah 1: Tempah kereta Honda

Langkah 2: Daftar kereta korang dari 1 September hingga 30 oktober 2018

Langkah 3: Isi borang penyertaan [Klik sini]

Langkah 4: Lawati laman Honda Malaysia untuk mengetahui jika korang berjaya menang contest ni!

Manakala, syarat-syarat yang perlu korang baca sebelum masuk contest ni ialah:

    – Terhad kepada sesetengah model kereta sahaja
    – Hanya untuk kenderaan yang didaftarkan dari 1 September 2018 hingga 31 Oktober 2018 sahaja.
    – Honda Malaysia Sdn Bhd berhak untuk mengantikan hadiah tersebut tanpa sebarang notis
    – Peserta boleh mengantar lebih dari satu borang penyertaan tapi akan menerima hanya satu hadiah.
    *Syarat-syarat lain akan dikenakan

[Klik Disini]

Selain itu, korang juga berpeluang untuk mendapatkan bonus sebanyak RM20,000 (Tengok rajah di bawah)!!

Maklumat lanjut korang boleh klik di sini!

The following two tabs change content below.