berita

Boleh Menang Kereta & Home Cinema System Sempena 70 Tahun Honda! Wah!

October 11th, 2018 | by Azyanshor
Gaya Hidup

Sempena ulang tahun Honda yang ke-70, mereka nak kasi hadiah yang gempak kat korang!

Kalau contest Honda…mesti ada chance nak menang kereta kan?!!

Ya, betul tekaan korang tu! Kalau korang nak tahu, untuk contest ni ada 7 buah kereta Honda untuk korang menangi! Bukan hanya sebuah tapi 7 buah disediakan!

Kereta yang korang menang tu pun bukan kereta edisi lama tau, semuanya baru! Itu untuk hadiah utama tau, hadiah tempat kedua pun best!

Honda kasi Sony Blu-Ray Home Cinema System free je tau untuk tempat kedua!

17 pemenang tempat kedua bakal menerima Home Cinema System! Fuh, menarik weh bukan senang orang nak bagi free hadiah besar-besar macam ni! Rugi kalau korang tak join contest ni.

Jangan sedih kalau tak dapat apa-apa, sebab korang akan dapat hadiah walaupun di tempat ketiga!

Tempat ketiga pun sampai 277 orang dipilih? Tak sia-sia masuk ni!

Sebanyak 277 pemenang tempat ketiga bakal memenangi merchandise rasmi Honda tau! Memang tak sia-sia korang masuk sebab peluang nak menang sangat tinggi!

Dan yang paling penting…cara-cara nak masuk pun mudah je! Lagi-lagi kalau korang memang dah plan nak beli kereta Honda !

Ikuti step-step di bawah:

Langkah 1: Tempah kereta Honda

Langkah 2: Daftar kereta korang dari 1 September hingga 30 oktober 2018

Langkah 3: Isi borang penyertaan [Klik sini]

Langkah 4: Lawati laman Honda Malaysia untuk mengetahui jika korang berjaya menang contest ni!

Manakala, syarat-syarat yang perlu korang baca sebelum masuk contest ni ialah:

    – Terhad kepada sesetengah model kereta sahaja
    – Hanya untuk kenderaan yang didaftarkan dari 1 September 2018 hingga 31 Oktober 2018 sahaja.
    – Honda Malaysia Sdn Bhd berhak untuk mengantikan hadiah tersebut tanpa sebarang notis
    – Peserta boleh mengantar lebih dari satu borang penyertaan tapi akan menerima hanya satu hadiah.
    *Syarat-syarat lain akan dikenakan

[Klik Disini]

Selain itu, korang juga berpeluang untuk mendapatkan bonus sebanyak RM20,000 (Tengok rajah di bawah)!!

Maklumat lanjut korang boleh klik di sini!

The following two tabs change content below.

Most Read Today