berita

Buang Toksin Dalam Tubuh & Tampil Lebih Menawan Serta Sihat Sepanjang Hari Dengan Kiwadox!

May 10th, 2021 | by Intan Mahsuri
Kini Trending

Memiliki tubuh badan yang sihat dan bebas penyakit merupakan impian setiap orang. Namun, tanpa kita sedar tabiat kehidupan kita semakin berubah di era modenisasi ini.

Korang tahu tak walau kehidupan kita moden, tetapi udara kini tidak sebersih dahulu, bahkan ada toksin yang berbahaya didalamnya. Bukan itu sahaja, toksin juga terkandung dalam makanan. Walaupun, jumlahnya tidak banyak tetapi jika dibiarkan ianya boleh menyebabkan toksin terkumpul dan mendatangkan masalah kesihatan secara fizikal dan mental.

Bebaskan diri korang daripada toksin!

Ha! Sangat menakutkan bila toksin terkumpul dalam tubuh kerana ianya akan memberi kesan buruk pada kesihatan kita. Jadi, penting untuk kita pantau pemakanan dan aktiviti harian yang kita lakukan.

Sebolehnya, pastikan tubuh dapat tidur yang mencukupi, lakukan senaman ringan setiap hari dan jaga pemakanan kita kerana 80% daripada toksin berasal daripada usus.

Selain itu, korang juga boleh amalkan detox bagi membantu membuang segala sisa toksin dalam tubuh. Kini, proses detox lebih mudah dan selamat tanpa sebarang kesan sampingan dengan Kiwadox!

Bestnya Kiwadox… Harga berpatutan, sedap & mudah nak consume!

Kiwadox merupakan produk yang membantu tubuh untuk detox segala toksin yang tidak diingini terutamanya yang berasal dari dalam usus untuk membantu memudahkan proses pencernaan dan menggalakkan penyerapan nutrisi makanan oleh usus.

Star ingredients bagi produk Kiwadox ialah Kiwano. Kiwano ni merupakan sejenis buah yang terdapat di Afrika Selatan dan memiliki Crude Fibre iaitu sejenis fiber yang mampu menyerap dan menghilangkan minyak pada makanan. Ianya sangat baik untuk mendapatkan tubuh yang langsing.

Disamping itu, Kiwadox juga dapat membantu mencegah masalah nafas berbau, jerawat dan colorectal cancer. Mengandungi kandungan yang kaya dengan anti-oksida seperti campuran beri (Blackberry, Raspberry, Blueberry dan Elderberry) Kiwadox mampu membantu menjaga kesihatan jantung dan dalam masa yang mengurangkan risiko darah tinggi. Kulit pun jadi lebih cerah dan bersih tau.

Bukan itu sahaja, Kiwadox juga mengandungi promitor atau lebih dikenali sebagai Soluble Corn Fibre (SCF). SCF ini dah terbukti secara klinikal mampu mengatur pergerakan glukosa dalam darah.

Tambahan pula, bahan lain yang digunakan di dalam Kiwadox termasuklah Garcinia Cambogia, Psylliim Husk Dan Amylase. Semuanya bahan natural. Tak ada kimia.

Telah mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM), Kiwadox adalah 100% produk vegetarian dan vegan.

Satu hari 1 sachet untuk tubuh kembali cergas & cerdas!

Mudah diambil. Korang cuma perlu consume 1 sachet, sehari. Amalkan pengambilan Kiwadox sebelum tidur. Hal ini kerana, Kiwadox memerlukan sekitar 6 hingga 8 jam untuk membantu pergerakan usus bagi membolehkan korang buang air besar dengan lancar dan buang segala toksin yang tidak diperlukan oleh tubuh.

Justeru itu, buat korang diluar sana yang nak tampil lebih meyakinkan, korang dah boleh mula consume Kiwadox sekarang jugak.  Tambahan pula, lepas raya ni mestilah kita nak maintain langsing dan sihat, betul tak?

Nak tahu lebih lanjut mengenai produk Kiwadox, korang boleh WhatsApp atau hubungi  Miesan Beauti ditalian 017-328 6200 dan Aimee Bestie di nombor 011-5678 5368.

Berikut ialah link pembelian Kiwadox:

Lazada: Klik SINI untuk pembelian.

Shopee: Klik SINI untuk pembelian.

SKIP THIS AD ×