berita

“Bukan Kerana Orang Ketiga Atau Tiada Anak” – Ady Putra Failkan Penceraian

May 17th, 2012 | by M
Kini Trending

“Bukan kerana orang ketiga atau tiada anak, sebaliknya sebab penceraian ini berpunca daripada masalah dalaman suami isteri yang agak sukar saya ceritakan kerana enggan mengaibkan orang lain,” jelas Ady Putra yang sudah pun menfailkan penceraian mereka kepada Mahkamah Syariah Kuala Lumpur pada 11 Mei lalu.

Memetik laporan Harian Metro, Adi Putra yang baru sahaja pulang menunaikan umrah pada 8 Mei baru-baru ini tidak menjangka bahawa penceraian akan berlaku juga setelah 7 tahun mempertahankan perkahwinan ini bersama bekas isteri, Aida Yusof.

“Ikutkan saya memang tak mahu berkongsi cerita ini lagi. Tapi saya sedar lambat laun ia pasti akan diperkatakan. Saya juga tak mampu membohongi diri apabila diajukan soalan apakah doa yang dipohon sepanjang di Makkah. Malah hingga saat ini, saya dapat tahu sudah ada pihak yang sudah mula menghidu,” ujar Ady Putra melalui kenyataan yang dipetik daripada Berita Harian.

Walau bagaimanapun, pelakon KL Gangster ini menegaskan bahawa keputusan untuk berpisah ini dibuat secara baik setelah jalan penyelesaiannya menemui jalan buntu.

The following two tabs change content below.

M

Founder OHBULAN! yang kini bergiat secara serius dalam industri media & pengiklanan. Beliau membantu para klien mencapai pelanggan yang berpotensi melalui kempen pengiklanan secara menyeluruh dan berkesan.

SKIP THIS AD ×