berita

Buy 1 FREE 1 – Watsons Hair Fair Kembali Dengan Pelbagai Aktiviti & Hadiah Best Untuk Korang!

August 7th, 2019 | by Mastura
Kecantikan

Apasal rambut kau makin nipis ni babe? Eh, dah botak kat tengah la!

Siapa je tak runsing dengan masalah rambut ni. Lagi-lagi kalau rambut berkelemumur, kering dan gugur. Dah cuba macam-macam produk tapi tak nampak hasil. Paling menyakitkan hati kalau masalah rambut makin teruk.

Kalau betul-betul sayangkan rambut korang apa kata korang singgah ke Watsons Hair Fair hujung minggu ni. Bukan setakat boleh check masalah kulit kepala, siap ada promosi barangan penjagaan rambut tau. Rugi kalau korang tak join!

Watsons Hair Fair, syurga penjagaan rambut

Memahami masalah penjagaan rambut yang selalu dihadapi korang tak kiralah lelaki atau perempuan, Watsons Hair Fair bakal berlangsung selama 5 hari seperti maklumat tertera:

Watsons Hair Fair

  • Masa: 10 AM-10PM
  • Tarikh: 8-12 Ogos 2019
  • Tempat: Concourse, One Utama (berdekatan Poh Kong)

Banyak aktiviti menarik yang menanti korang. Ada juga hadiah yang korang boleh bawa balik. Bestnya!

Tips penjagaan kulit kepala daripada pakar

Selalunya, korang Google je cara penjagaan kulit kepala. Tapi di Watsons Hair Fair, Watsons bawakan Dr For Hair untuk berkongsi tentang teknik penjagaan kulit kepala dengan betul. Bukan senang tau pakar nak share tips penjagaan kulit kepala.

Perkongsian Penjagaan Kulit Kepala (Dr For Hair)
  • 10 Ogos 2019 (Sabtu): 2 PM
  • 12 Ogos 2019 (Isnin): 3 PM

Sharing tips bersama KOL

Chan Won

Jealous tengok influencer ada rambut yang cantik? Jangan risau! Di Watsons Hair Fair nanti, korang boleh dengar dan tengok sendiri bagaimana Chan Won mengayakan rambut dan berkongsi tips tentang penjagaan kulit kepala dan rambut mereka.

Hair Recipe
  • 10 Ogos 2019 (Sabtu): 3 PM
Nunature Stage Activity
  • 11 Ogos 2019 (Ahad): 2 PM

Cara penggayaan rambut 1 minit

Bosan tak tau nak gayakan rambut mengikut trend semasa? Jangan lepaskan peluang korang dapatkan khidmat pakar. Korang juga boleh buat pemeriksaan kulit kepala secara PERCUMA semasa Watsons Hair Fair nanti.

Batiste Stage Activity
  • 10 Ogos 2019 (Sabtu): 4 PM
  • 12 Ogos 2019 (Isnin): 4 PM
Moist Diane Stage Activity
  • 12 Ogos 2019 (Isnin): 2 PM

Rebut promosi produk penjagaan rambut pilihan

Ni la masanya untuk korang lengkapkan produk penjagaan rambut. Watsons Hair Fair bukan je menawarkan diskaun untuk shampu dan perapi, tapi untuk semua rangkaian penjagaan rambut yang korang perlukan. So, jangan lepaskan peluang ni okay.

Kalau beli banyak-banyak pun korang yang untung sebab ada hadiah yang korang boleh bawa balik!

Boleh gunting rambut free

Ni yang lelaki mesti suka, kalau korang beli produk Bad Lab bernilai RM 18 keatas korang boleh dapatkan khidmat gunting rambut secara percuma tau! Siapa kata lelaki tak perlukan penjagaan rambut? So, jangan lupa singgah Watsons Hair Fair ya, bawa sekali girlfriend, adik atau kakak korang teman.

Jom serbu Watsons Hair Fair & bawa pulang hadiah menarik!

Jangan lupa save date korang untuk pergi ke Watsons Hair Fair yang berlangsung dari 8 hingga 12 Ogos 2019 nanti ya. Ada 13 jenama produk penjagaan rambut terkenal akan turut serta dan korang boleh dapatkan produk-produk tersebut pada harga diskaun sehingga 50%. Promosi beli 1 percuma 1 pun ada wei!

Bukan tu saja, kalau korang juga berpeluang bawak pulang hadiah menarik.

  • Beli produk penjagaan rambut bernilai RM80 ke atas dalam 1 resit: Payung golf eksklusif Watsons
  • Beli produk penjagaan rambut bernilai RM120 ke atas dalam 1 resit: VS Hair Dryer 1s
  • Peluang dapatkan shampu jenama Ryo untuk penjagaan rambut rosak di Watsons Hair Care

Tapi semua freebies ni korang cuma boleh dapat kalau korang ke Watsons Hair Fair yang diadakan di bahagian Concourse, One Utama pada 8-12 Ogos 2019 saja tau!

Untuk korang yang tak berkesempatan ke acara ni pula, jangan risau sebab Watsons Hair Fair akan meneruskan promosi penjagaan rambutnya di cawangan Watsons seluruh Malaysia dan juga secara atas talian. Nak tau produk apa yang ada promosi? Klik je kat sini.

Jumpa korang kat Watsons Hair Fair nanti!

The following two tabs change content below.