berita

Cantik Berseri Penampilan Baru Fazurina

July 10th, 2012 | by Ai
Kini Trending

Fazurina atau nama sebenarnya, Siti Fazurina Mohd Famir, 30 merupakan seorang pelakon wanita yang baru sahaja berhijrah ke arah kebaikan. Jika suatu ketika dahulu Fazurina gemar tampil dengan penampilan yang lebih seksi dan daring namum kini semuanya telah berubah.

Syukur alhamdullilah kini penampilan Fazurina sangat cantik dan berseri-seri dengan menutup auratnya. Wajah Fazurina kini nampak sangat berbeza dari sebelumnya, dengan riak wajah yang nampak manis dan tenang membuatkan ramai lebih senang dengan penampilannya kini.

Bercakap mengenai penghijrahannya, Fazurina menceritakan yang beliau mula berhijrah bertudung sejak ulangtahun hari lahirnya ke 30 tahun pada 9 Jun yang lalu. Beliau merasakan sudah tiba masanya beliau berubah ke arah yang lebih baik dan meninggalkan zamannya yang lampau sebagai sejarah sahaja. Akan tetapi timbul rasa kesal pada beliau kerana baru kini beliau berhijrah ke jalan yang lebih baik.

  

Apa yang pihak OHBULAN! boleh katakan ini merupakan satu tindakan yang sangat bagus untuk dicontohi dan kami juga mendoakan agar Fazurina akan terus kekal dengan imej ini dan berjaya dengan perancangan masa hadapan beliau. Walaupun sudah lewat berubah penampilannya namun masih belum terlambat untuk mulakan dengan yang lebih baik dari sekarang.

Kredit Foto : Google

SKIP THIS AD ×