berita

Caras : Selebriti Kacak Ditaja Oleh Datuk H

October 15th, 2012 | by Ai
Isu & Kontroversi

Cerita artis taja dan ditaja ini bukanlah satu cerita baru dalam industri hiburan. Biasalah, kalau ada yang mata keranjang tu, pantang nampak yang cantik, pasti ada yang nak “mencuba”. Jadi, terpulanglah kepada artis itu sama ada boleh menahan godaan apabila ditawarkan wang ringgit dan harta atau tidak.

Muka kacak dan tampan sudah semestinya menjadi kegilaan ramai wanita diluar sana. Namun, apa pula ceritanya apabila artis lelaki ini turut menjadi kegilaan seorang VIP yang bergelar Datuk? Jelik kan?

Pelakon ini yang kian meningkat naik seiring dengan drama lakonannya yang sedang ditayangkan di sebuah televisyen swasta mendapat tajaan yang bukan calang-calang nilainya. Nak tahu jejaka kacak itu ditaja apa? Nah! Rumah teres di Rawang kalau tak silap harganya RM300 ribu lebih.

Wah! Itu baru satu, tak tahu lagi apa yang ditajanya. Mana tahu, mungkin Datuk itu turut menyelesaikan masalah sindiket penipuan membabitkan jutaan ringgit yang pernah menimpanya suatu ketika dahulu.

Apa yang pasti, artis lelaki tersebut kini telah berpindah ke rumah baru. Tak pasti pula status rumah lama sama ada disewakan atau dijual. Apa-apa pun, pandai makan pandai simpan. Jauh mana kita pergi, pasti dihidu oleh orang ramai.

Foto : Sekadar gambar hiasan

SKIP THIS AD ×