berita

Cawangan Terbaru MR.DIY Yang Ke-500 Ni Sure Buat Korang Tergamam, Lebih Besar Daripada Biasa!

June 21st, 2019 | by Aimi Raihana Mudzakir
Shout Out!

Hai korang, Selamat Hari Raya! Macam mana raya korang tahun ni? Korang mesti seronok sebab dah dapat jumpa keluarga, saudara mara dan kawan-kawan. Biasanya waktu raya ni ramai yang buat open house. Korang pun mesti tak terkecuali kan?

Nak buat open house, tapi barang kelengkapan rumah banyak yang tak cukup. Lepas tu, terfikir nak beli kat MR.DIY je. Maklum la, kat situ banyak barang dijual dengan harga berpatutan. Tapi korang dah tahu update terkini pasal MR.DIY ke belum?

Tahniah kepada MR.DIY, dah cecah cawangan ke-500!

Korang pergi jalan kat mana-mana shopping mall pun, mesti nampak MR.DIY ni. Merata tempat ada. Tapi tak sangka pulak rupanya MR.DIY dah buka cawangan ke-500 di 1 Utama Shopping Centre la. Tahniah MR.DIY!

Kalau korang nak tahu, MR.DIY di 1 Utama Shopping Centre ni adalah flagship store  yang terbesar selepas flagship  MR.DIY Mid Valley Megamall. Dengan ukuran 18,000 kaki persegi, MR.DIY ni penuh dengan kelengkapan moden dan mempunyai banyak laluan untuk memudahkan pelanggan shopping.

Besar wei MR.DIY di 1 Utama Shopping Centre ni. Mesti selesa nak berbelanja nanti. Lagipun, MR.DIY memang pentingkan keselesaan pelanggan untuk shopping. Korang nak pilih barang pun puas hati sebab banyak pilihan dan harga pun murah. Sesuailah
dengan moto MR.DIY, “Always Low Price”. Fuh!

Aneka promosi sempena Sambutan Cawangan MR.DIY ke-500

Apa yang menarik tentang MR.DIY kali ni? Korang mesti happy bila dapat tahu. Ada banyak promosi dibuat di MR.DIY sempena Sambutan Cawangan MR.DIY-500. Memang gempak. Nak tahu promosi apa yang ada? Meh tengok kat bawah.

Diskaun 50% untuk barangan terpilih, sapu semua!

Haa, ada diskaun sehingga 50% untuk barangan terpilih ni. Antara jenama yang ditawarkan ialah Pantene, Dynamo, Oral-B, Febreze, Eveready, Scotch-Brite, Lava, LWD, Glade, Jape, Felton, Waxco, Kleenso, Shieldtox, Mr.Muscle, Premier, Downy, x’traseal dan Darlie.

Bagitahu mak korang. Confirm  diorang suka. Promosi diskaun sehingga 50% untuk barangan terpilih ni boleh didapati di MR.DIY yang berdekatan ataupun secara online  bermula 20 Jun hingga 20 Julai 2019. Jangan lupa save the date  dan serbu habis-habisan!

Tawaran rebat RM5 dengan Touch ‘n Go eWallet

Siapa kat sini pengguna setia Touch’ n Go eWallet? Kena ambil tahu ni. Kalau korang berbelanja sebanyak RM30 ke atas dan bayar guna Touch’ n Go eWallet di MR.DIY, korang boleh dapat diskaun RM5 dalam satu resit tau. Kempen sah bermula hari ini sehingga 20 Julai 2019. Boleh pakat dengan member  ni.

*Tawaran promosi diskaun 50% dan rebat RM5 ni tersedia di seluruh negara.

Promosi istimewa & aktiviti menarik selama 4 hari!

Banyak lagi promosi menarik dan istimewa untuk korang yang suka sangat shopping kat MR.DIY. Kami dah senaraikan kat bawah. Promosi ni diadakan selama 4 hari di MR.DIY 1 Utama Shopping Centre, bermula 20 hingga 23 Jun 2019. Tak datang, memang rugi. Semuanya gempak.

[ Tawaran RM1 ]
Dengan menggunakan Touch ‘nGo eWallet, korang boleh beli barangan terpilih ini dengan harga RM1 setiap satu.

  • 20 Jun : Tuala mandi (harga asal RM15.90)
  • 21 Jun : Bekas makanan (harga asal RM10.90)
  • 22 Jun : Bekas kedap udara (harga asal RM12.90)
  • 23 Jun : Jag air 2L (harga asal RM11.90)

[ 2000 Payung Percuma ]

  • Buat pembelian sebanyak Rm30.
  • Ada 500 payung setiap hari untuk anda dapatkan bermula 20 Jun 2019 hingga 23 Jun 2019

Selain promosi, ada jugak aktiviti menarik untuk korang join  dekat MR.DIY 1 Utama Shopping Centre ni. Alang-alang dah berbelanja tu, join  la dengan family  korang okay?

[ “Face Painting” PERCUMA ]

  • Berbelanja minimum RM50 dan ke atas, boleh dapat “Face Painting” percuma.
  • 20 Jun – 2 petang hingga 10 malam.
  • 21 Jun hingga 23 Jun – 10 pagi hingga 10 malam.

[ Infinity Speed Challenge ]

  • Berbelanja minimum RM50 dan ke atas, boleh main Infinity Speed Challenge.
  • 20 Jun – 2 petang hingga 10 malam.
  • 21 Jun hingga 23 Jun – 10 pagi hingga 10 malam.

[ FREE FLOW Popcorn & Cotton Candy ]

  • 20 Jun – 2 petang hingga 10 malam.
  • 21 Jun hingga 23 Jun – 10 pagi hingga 10 malam.

[ “Magic performance” ]

  • 21 Jun hingga 23 Jun – 10 pagi hingga 10 malam.

[ Balloon Sculptures ]

  • 21 Jun hingga 23 Jun – 10 pagi hingga 10 malam.

Meh datang dan serbu MR.DIY beramai-ramai!

Jom serang MR.DIY yang berdekatan bermula 20 hingga 23 Jun 2019 ni. Bukan ada promosi je, aktiviti menarik pun ada sempena Sambutan Cawangan MR.DIY-500. Bukan calang-calang. Jangan lupa bagitahu keluarga dan member  korang tau.

Nak info lebih lanjut? Korang boleh klik mana-mana link kat bawah ni.

Jom shopping  puas-puas kat MR.DIY!