berita

Daebak! 20GB hanya RM20 dan boleh MENANG percutian kat Seoul?

August 8th, 2022 | by Syamirul
Kini Trending

 

Korang perasan tak yang sekarang ni dah ada macam-macam pelan data internet kan? Untuk sehari, seminggu, sebulan? Pilih jer nak yang mana tapi harga semuanya dah ditetapkan dengan limit yang tertentu. Stress betul!

Yang lagi stress bila data habis, tak pasal-pasal kena add on lagi betul tak? Ha, jangan risau sebab para saintis Yoodo telah berjaya dalam eksperimen 2X2X tau.

20GB hanya RM20!Ternyata para saintis Yoodo telah berjaya mencipta satu formula yang tidak masuk akal!

Disebabkan kejayaan ini, para saintis Yoodo akhirnya telah melancarkan satu pelan nilai super 20GB data internet hanya berharga RM20.Wow!

Ya betul! Korang memang tak salah baca, pelan ini akan memberikan korang pelan data internet yang sangat luar biasa. Menariknya lagi, semua pengguna Yoodo yang sedia ada termasuk pengguna baru yang berdaftar boleh dapatkan pelan data internet yang gila ini. Mantap!

Jangan risau sebab Yoodo sentiasa membenarkan korang menyesuaikan pelan mudah alih mengikut cara yang korang suka! #yoodoityourway

Dikuasakan oleh rangkaian 4G LTE Celcom yang terluas, pelan mudah alih Yoodo menawarkan pengguna fleksibiliti dan kebebasan untuk menyesuaikan atau menukar pelan korang pada bila-bila masa, di mana-mana sahaja tanpa kontrak atau pembayaran yang tersembunyi. Ini yang kita mahukan!

Yoodo juga menawarkan data berkelajuan tinggi dan tanpa had pada harga yang sangat berpatutan. Dengan lebih 2 juta kombinasi pelan yang berpotensi, pengguna boleh memilih jumlah data berkelajuan tinggi, voice call & SMS yang korang inginkan.

Korang juga boleh Add-On data internet untuk app kesayangan korang sendiri tau macam TikTok, Instagram, Netflix, Mobile Legends: Bang Bang dan banyak lagi dengan diskaun sehingga 40%, bermula daripada hanya RM1 sebulan.

Untuk korang yang kaki game tu memang sesuai gunakan pelan data internet ini sebab memang murah dan laju confirm puas hati.

Memperkenalkan Yoodo Points

Yoodo kini memperkenalkan Yoodo Points, yang boleh digunakan untuk membeli dan membayar pelan bulanan korang tau. Mudah, cepat dan selamat!

Korang juga boleh memperolehi lebih banyak Yoodo Points dengan mengajak kawan-kawan korang untuk beralih kepada Yoodo. 

Jangan lepaskan peluang untuk ajak kawan korang beralih kepada Yoodo & raih percutian ke Seoul bersama bestie korang!

Setelah dua tahun lamanya terperap dalam rumah disebabkan PKP, akhirnya kita dibenarkan untuk pergi bercuti ke luar negara. Kini korang boleh melancong ke Seoul dengan Yoodo tau. Yeayyy!

Beralih kepada Yoodo pun boleh memenangi percutian ke Seoul tau. Siapa yang nak bagi kan? Jadi tunggu apa lagi cepat beralih kepada Yoodo dan jom bercuti di Seoul.

Perkara yang baik ni harus dikongsi tau sebab korang kena mengajak kawan-kawan korang untuk beralih kepada Yoodo sebelum 31 Oktober 2022 ini.

Jika korang berjaya mengajak kawan korang untuk beralih kepada Yoodo menggunakan kod rujukankan korang, Yoodo akan memberikan korang 2000 Yoodo Points.

Bukan itu sahaja, korang juga bakal memenangi hadiah utama seperti jelajah 4 hari 3 malam ke Seoul, percutian 3 hari 2 malam ke Bangkok atau perjalanan Glamping tempatan selama 2 hari 1 malam. Menarik kan!

Terdapat banyak lagi hadiah bulanan untuk dimenangi seperti, Yoodo Points, 1-tahun langganan percuma untuk portal berita Majoriti + penginapan staycation 2 hari 1 malam dan kredit eWallet Touch n’ Go. Excited nya!

Kawan-kawan korang pun boleh memenangi 1-tahun langganan percuma untuk portal berita Majoriti + penginapan staycation 2 hari 1 malam ni juga!. Hebat kan, bukan sahaja korang boleh menang tapi kawan korang pun boleh menang sama, baru syok macam ni. Ini baru betul tawaran hebat!

Kenapa nak tunggu lagi? Cepat beralih kepada Yoodo sekarang kerana jumlah penginapan staycation 2 hari 1 malam adalah terhad!

Klik sini untuk mengetahui maklumat yang lebih lanjut.

Korang tunggu apa lagi? Jom tukar ke Yoodo sekarang!

Ingat internet, ingatlah Yoodo, confirm tak menyesal dan sangat berbaloi!

Untuk korang yang baru nak jadi ahli Yoodo, korang boleh muat turun aplikasi Yoodo dan memesan SIM kad Yoodo secara percuma untuk menyesuaikan pelan yang korang inginkan.

Macam mana nak dapatkan SIM kad Yoodo ni? Ha, senang je korang boleh dapatkan di Celcom Bluecube, BHPetroMart, outlet Petronas Mesra atau korang boleh klik sini untuk dapatkan secara atas talian.

Lebih lagi, sebagai ahli Yoodo baru, korang juga boleh dapatkan 5GB percuma apabila korang aktifkan SIM kad Yoodo untuk kali pertama. Kan senang!

Cepat tunggu apa lagi, muat turun aplikasi Yoodo di App Store, Google Play atau Galeri Aplikasi Huawei kalau korang nak rasa diri korang tu saintis tau.

Untuk maklumat lanjut, korang boleh layari laman web rasmi Yoodo.

SKIP THIS AD ×