berita

Dah 2022 Tak Payah Risau Pasal Data Internet, Korang Guna Je Cara Ni Untuk Jimatkannya!

August 19th, 2022 | by Syakilla Marzuki
Kini Trending

Pemilihan pakej telco yang berbaloi dan terbaik untuk kegunaan harian ni sangat penting tau! Bukan apa, ini juga adalah salah satu cara untuk korang mengurangkan perbelanjaan dan dalam masa yang sama dapat menikmati lebih banyak kelebihan dari langganan tersebut.

Lagi-lagi yang berkeluarga tu, apa kata korang bersepakat sesama korang untuk melanggan pakej perkongsian ni. Dari situ, korang akan dapat penawaran kombo pada harga yang lebih murah. Contohnya macam pelan terbaru Digi Postpaid Family ni. Siap boleh guna untuk 3 talian data tanpa had tau!

Dengan RM200/bulan, dah dapat pelan yang terbaik untuk family korang!

Buat korang yang tengah mencari pakej yang dapat menjimatkan perbelanjaan telefon bulanan seisi keluarga korang, Digi Postpaid Family Unlimited ni lah jawapannya! Ia menawarkan satu pakej untuk keluarga di mana harga langganannya adalah bermula daripada RM200/sebulan saja. Kalau korang share-share bayar, lagi jimat teruk!

Apa yang korang boleh buat dengan pakej ni? Ha…korang boleh menggunakan sebanyak 3 talian dalam satu masa dengan data tanpa had tanpa sebarang masalah tau! Jadi, kalau lepasni nak berhubung sesama sendiri melalui panggilan telefon, video call, layan movie ke senang lah…

Bukan tu saja, ada faedah lain yang korang boleh dapat melalui pakej ni!

Selain itu, korang juga boleh menambah sehingga 4 talian tambahan yang dilengkapi internet dan panggilan tanpa had dengan bayaran RM45 bagi setiap talian. Ini bermakna korang boleh menikmati sehingga 7 talian Postpaid tanpa had secara keseluruhannya.

Kalau korang nak tahu, melalui pakej ni korang boleh nikmati pakej Digi Fibre dimana kelajuan internetnya adalah 300Mbps dengan komitmen hanya RM100 sahaja sebulan (harga biasa RM150 sebulan). Yang ni tak payah risau lah, internet korang confirm lancar dan korang juga dapat jimat lebih.

Kalau korang nak tahu berapa yang korang perlu bayar jika ada tambahan talian melalui pelan ni? Boleh kira sendiri guna kalkulator yang mereka sediakan tu dekat SINI.

Ha…bagi pelanggan yang melanggan Family Unlimited Bundle ni, korang diberi pilihan untuk menggunakan Freedom Add-On dan kontrak peranti lain untuk menikmati lebih banyak penjimatan tau.

Sebagai contoh, korang dapat roaming percuma selama setahun dengan Roam Like Home Freedom Add-On bersama kontrak 12 bulan.

Selain tu, korang berpeluang untuk dapatkan Samsung Galaxy Tab A7 Lite serba baharu secara percuma kalau korang daftar untuk kontrak peranti selama 24 bulan. Wow! Best gilaaaaa! Tawaran ni eksklusif untuk pelanggan Family Unlimited Bundle je okay.

 

Buat pemegang talian utama pula, korang juga boleh nikmati tambahan roaming secara PERCUMA untuk setahun. Melalui Freedom Add-On Roam Like Home, korang akan dapat 10GB roaming internet, 60 minit panggilan suara perayauan dan 60 minit panggilan suara IDD meliputi Australia, Brunei, China, Hong Kong, Indonesia, Myanmar, Filipina, Singapura, Taiwan dan Thailand.

Berbaloi kan untuk korang seisi keluarga? Jom tukar kepada pelan Digi Postpaid Family Unlimited harini juga!

Ha..macam mana? Menarik dan berbaloi kan pakej yang Digi tawarkan ni. Melalui langganan ini, korang boleh menikmati pelbagai kemudahan serta kelebihan daripada Digi dari segi komitmen bulanan, rebat tambahan dan yang penting sekali korang dapat berjimat dengan lebih lagi.

Jadi, jomlah bertukar kepada telco Digi dan langgan pelan Digi Postpaid Family Unlimited ni harini juga! Untuk maklumat lanjut, layari laman sesawang mereka di SINI.

SKIP THIS AD ×