berita

Dah Kenapa Ayda Jebat Bising-Bising Pasal Watsons Ni? Haa..Ni Cerita Sebenarnya..

September 5th, 2019 | by Epul
Sponsored Post

Bila-bila korang ada masa lapang, cuba belek kad keahlian yang ada dalam dompet korang, ada berapa agaknya? Tak terkira kan? Kad keahlian gym, kedai buku, wayang, kedai perabot dan macam-macam lagi. Tapi, korang dah ada kad keahlian Watsons?

Kalau belum, baik korang ke cawangan Watsons berdekatan dan daftar sekarang untuk dapatkan pelbagai jenis diskaun dan promosi istimewa, khas untuk ahli mereka. Harini, admin nak share dengan korang apa yang bakal korang dapat kalau jadi ahli Watsons okay!

Sebelum tu, kita dengar apa duta Watsons nak cakap tentang keistimewaan bila korang jadi ahli Watsons…

Fuh, syok kan? Tapi, bukan tu je… Sebenarnya ada baaanyak lagi keistimewaan yang Watsons berikan khusus untuk ahli mereka. Jadi, teruskan membaca sebab admin nak share lebih banyak manfaat dan kelebihan kalau korang jadi ahli Watsons okay…

Peluang sertai peraduan eksklusif, khusus untuk ahli Watsons.

Jom rebut 2 Nissan X-Trail dan 100 hadiah istimewa iaitu 60,000 mata ganjaran Watsons dengan menyertai peraduan anjuran Watsons yang berlangsung dari 3 September – 30 Oktober depan. Apa yang korang perlu buat hanyalah…

  1. Belanja sebanyak RM100 ke atas dalam satu resit di kedai Watsons atau laman web Watsons, termasuk 1 (satu) produk jenama yang mengambil bahagian.
  2. Ahli Watsons akan menerima 1 penyertaan, manakala ahli Watsons Elite akan menerima 5 penyertaan

 Dapatkan diskaun tambahan sehingga 30% untuk lebih 1,000 produk di Watsons!

Bila korang ke Watsons, korang akan nampak sticker “Diskaun XX untuk ahli Watsons” pada tanda harga yang dipaparkan. Bayangkan harga sebotol syampu RM20, tapi korang kena bayar harga asal produk sebab korang bukan ahli Watsons. Rasa rugi tak?

Rugilah! Sebab korang boleh dapat diskaun tambahan sehingga 30% untuk lebih 1,000 produk di Watsons! Bayangkan berapa banyak penjimatan korang boleh dapat dalam sebulan kalau setiap produk yang korang beli ada diskaun untuk ahli…

Beli produk di laman web Watsons serendah RM9.90 sempena 9.9 Online Mega Sale

Buat korang yang gilakan sale dan sentiasa tertunggu-tunggu sale dekat Watsons, admin ada berita baik. Tak payah ke kedai Watsons, cuma layari laman web Watsons dari 5 – 11 September ini untuk nikmati diskaun dan tawaran hebat sempena 9.9 Online Mega Sale.

Sempena 9.9 Online Mega Sale ni, korang boleh dapatkan diskaun sehingga 60% , tawaran produk Buy 1 Free 1 dan beli beberapa produk yang dijual pada harga serendah RM9.90.

Malah, terdapat juga tawaran 4 jam pada hari terpilih yang menawarkan diskaun sehingga 70%! Wow, masa ni lah nak topup barang makeup yang dah habis!

Bukan tu je, kalau korang merupakan ahli Watsons, korang boleh dapat diskaun ahli tambahan sebanyak 5% untuk semua produk di laman web WatsonsBestnya!

Lagi satu, korang jangan lepaskan promo-promo hebat sepanjang bulan ni. Antaranya..

  1. 2,000 mata ganjaran Watsons dengan pembelian RM50 ke atas untuk produk jenama Watsons
  2. 20x mata ganjaran Watsons jika berbelanja di Watsons dan membuat pembayaran dengan Maybank QRPay. Klik SINI untuk lebih info.
  3. Baucar makan RM500 di lebih 20 jenama makanan dan minuman dengan pembelian RM100 ke atas.
  4. Tunjukkan kad keahlian Watsons di A&W, Hui Lau Shan, New York Steak Shack, Sweet Hut, Eggete Lab, Rawsome, Bali Ayu Spa & Legoland, korang layak untuk menebus tawaran Buy 1 Free 1.
  5. Gunakan kad Watsons anda di Legoland untuk mendapatkan tawaran eksklusif BELI 2 PERCUMA 1.

Klik SINI untuk lebih info.

Memperkenalkan Watsons One Pass, kini korang boleh guna kad keahlian Watsons semasa melancong!

Buat korang yang belum tahu, kad keahlian Watsons bukan saja boleh memberikan manfaat dan ganjaran, tetapi boleh digunakan di luar negara jika korang berkunjung ke kedai Watsons di sana! Nikmati manfaat menjadi ahli, diskaun dan kumpul mata ganjaran macam biasa.

Buat masa sekarang, kad keahlian Watsons boleh digunakan di 8 pasaran iaitu Tanah Besar China, Hong Kong, Macau, Taiwan, Singapore, Thailand, Indonesia dan Malaysia. Maklumat lanjut, klik SINI.

Macam mana nak gunakan manfaat Watsons One Pass ni? Tengok video ni…

Tunggu apa lagi? Jom start shopping kaw-kaw di laman web Watsons, kedai Watsons seluruh Malaysia atau melalui aplikasi mudah alih Watsons untuk menikmati tawaran yang dikhususkan untuk ahli Watsons saja.

Kalau belum jadi ahli, jom daftar jadi ahli Watsons sekarang. Jangan lepaskan peluang ni guys!

The following two tabs change content below.