berita

Dapat Pulangan Tunai Bila Makan, Shopping, Wayang Dan Banyak Lagi Di Musim Cuti Ni! Guna Boost App Je! Cayalah!

December 26th, 2018 | by Azyanshor
Shout Out!

Hujung tahun ni memang time paling ngam untuk korang berbelanja. Sana sini ada offer. Barangan yang korang impi-impikan hampir semuanya boleh dapat dengan harga yang berbaloi tau! Tapi lagi best kalau korang dapat beli barang dengan harga lebih murah dan boleh dapat pulangan tunai! Korang dapat duit bila korang keluar duit? Wow!

Nak tahu kat mana yang korang boleh spend untuk dapatkan pulangan tunai? Tengok list kat bawah ni!

Boleh spend dekat shopping mall tau!

Korang kalau shopping dekat Starling Mall, Atria Shopping Gallery atau MyTown, cari kedai yang ada logo aplikasi Boost! Korang tak payah risau bila nak berbelanja sebab korang akan dapat pulangan tunai yang berbaloi!

Makan minum pun termasuk sekali!

Jangan takut nak order makanan dan bayar pakai aplikasi Boost. Kalau craving nak makan cendol kat Teochew Cendul korang boleh dapatkan set mee + cendol dengan hanya RM10!

Ke kalau tekak teringin nak makan nasi lemak ayam goreng panas dekat Papparich, boleh la ajak member lepak sana. Boleh dapat cashback RM 5 sambil korang makan-makan tu tau. Haa..kot korang nak minum kat Costa Coffee, korang siap boleh dapatkan minuman kedua dengan hanya RM1!!

Tak tahu filem mana lagi berbaloi untuk korang spend? Tengok je la dua-dua!

Lepas korang bayar satu tiket wayang, korang terus shake shake handphone korang. Automatik dapat pulangan tunai lepas tu korang beli lah tiket lagi satu!

Korang juga boleh dapatkan pulangan tunai sehingga 50% bila korang beli tiket di aplikasi Boost!! Tak kisah MBO Cinema, TGV, mmCineplexes semua pun boleh.

Pencinta popcorn TGV juga boleh dapatkan popcorn combo bersaiz regular dengan hanya RM7! JIMAT RM4 TAU!

Yang dah plan nak pergi travel pun ada tawaran khas untuk korang tau!

Untuk yang nak bercuti hujung-hujung tahun ni, korang boleh dapatkan tiket dari KLIA Express, Catch That Bus dan juga Street Parking KL! Semuanya jauh lebih murah bila korang beli dengan aplikasi Boost.

  • ERL KLIA Express – Nak pergi KLIA atau KLIA2? Korang boleh dapatkan tambang yang lagi murah dari yang korang beli kat kaunter KLIA Ekpress. Harga sehala – RM46.75 (harga asal: RM55)Harga pergi balik – RM85 (harga asal: RM100).

 

  • Catch That Bus –  Hanya RM2 ke KLIA dari KL Sentral dan tambahan 15% ke mana-mana destinasi! 
  • Street Parking KL – Dengan Boost App, korang boleh park kereta korang di mana-mana tempat parking di KL dan bayar parking korang di apps tu je! Siap dapat 50% offer pulak tu bila korang bayar guna Boost App!        Selain tu, korang juga boleh topup time parking korang dan bayar masa tambahan pun di apps tu jugak! Lepas tu korang shake shake je untuk dapatkan ganjaran!

Tak cukup dengan tu, kalau berbelanja di farmasi pon dapat pulangan tunai jugak!

Korang dah boleh mula beli barang di GNC, BPharmacy dan Watsons! Untuk ahli kad Watsons, di bulan Disember ni korang boleh memenangi percutian percuma selama 3 hari 2 malam untuk dua orang ke Bangkok, Chiang Mai, Taipei, Hong Kong, Xiamen dan Kunming!

Hanya gunakan aplikasi Boost bila berbelanja di Watsons! Minimum RM100. Sampai 2 Januari 2019 je tau!

Sempena musim perayaan ini, korang boleh membuat sumbangan melalui Make A Wish!

Korang juga boleh buat sumbangan melalui Boost App di beberapa mall terpilih seperti:

  • Subang Parade
  • Mahkota Parade
  • Wetex Parade
  • Central Square
  • Kulim Central
  • Segamat Central

Caranya mudah saja, kalau korang pergi ke mana-mana mall yang dinyatakan di atas dan korang nampak ada QR code, korang hanya perlu scan QR code tu melalui Boost App. Lepastu masukkan amount yang korang nak derma dan siap!

Ada banyak lagi yang korang boleh buat dengan Boost App ni antaranya beli buku! Yang tinggal di Sabah dan Sarawak pula, korang pon boleh dapat pulangan tunai apabila korang berbelanja di pusat membeli-belah yang terpilih. Antaranya ialah:

Pasaraya terpilih di Sarawak

Pasaraya terpilih di Sabah

Memang banyak kelebihanya kalau korang guna Boost Apps ni! Lagi jimat lagi berbaloi untuk korang spend! Untuk musim cuti ni, korang boleh dapat extra pulangan tunai tau! Maklumat lanjut korang boleh klik kat sini!

The following two tabs change content below.