berita

Dapatkan HETCH Robotic UV Vacuum Pada Harga Promosi RM399 Di WOWSHOP Sekarang!

May 18th, 2021 | by Wan
Shout Out!

Sempena pelancaran produk terbaru, jenama terkemuka HETCH menerusi rangkaian beli-belah dari rumah, WOWSHOP menawarkan produk HETCH Robotic UV Vacuum Cleaner & Mop pada harga promosi RM399 sahaja (harga asal RM759)!

Promosi menarik ini akan berlangsung selama dua minggu bermula 17 Mei sehingga 31 Mei.

Tiga fungsi utama

Jika anda sedang merancang untuk menukar atau membeli penyedut habuk serba baru dan canggih, HETCH Robotic UV Vacuum & Mop ini merupakan pilihan yang tepat kerana ianya didatangkan dengan tiga fungsi utama iaitu menyapu, menyedut dan mengemop lantai.

Dilengkapi dengan sensor inframerah bagi menghalang daripada jatuh, HETCH Robotic UV Vacuum & Mop mampu bertahan dan melakukan kerja pembersihan selama 100 minit. Terdapat beberapa fungsi pembersihan yang boleh dipilih antaranya Automatic/Random, Spot, Zigzag dan Edge yang mampu membanteras 99.8% bakteria dan habuk menerusi sistem UV Disinfection.

Rekabentuk yang kecil memudahkan HETCH Robotic UV Vacuum & Mop memasuki ruang sempit terutamanya di bawah sofa, meja makan dan ruang lain yang sukar dicapai. Apa yang lebih menarik, HETCH Robotic UV Vacuum & Mop mempunyai fungsi pengecasan automatik apabila tahap bateri rendah. Promosi ini disertakan dengan dua aksesori tambahan iaitu side brush dan mop pad.

Dapatkan secara atas talian di kedai rasmi HETCH di WOWSHOP sekarang! Selamat membeli belah!

SKIP THIS AD ×