berita

Dari Test Drive Sampailah Korang Confirm Beli Kereta, Semua Step Akan Dapat Hadiah Best!

October 19th, 2018 | by Azyanshor
Gaya Hidup

Pernah tak terdetik dalam hati korang tiap kali pergi test drive kereta tu.. “Kan best kalau masa test drive ni dapat apa-apa barang percuma..semangat sikit nak beli kereta ni”

Ha mesti pernah punya. Kalau tak terdetik masa nak pergi, mesti masa balik tu korang pandang je muka jurujual tu macam nak kasi hint lah “Tak nak kasi apa-apa ke?” kan? Tapi tak pernah dapat!

Toyota dengar tau isi hati korang tu, sebab tu Toyota nak bagi korang barang percuma bila korang test drive dengan diorangKalau korang beli kereta pula dapat….

Hanya dengan test drive & jawab kuiz, hadiah menarik menanti korang!

Betul tu! Tak payah minta-minta, yang ni memang dapat terus. Bila korang test drive korang boleh dapat merchandise Toyota secara percuma!

Barang apa tu rahsia lah, korang kenalah pergi test drive dulu baru tahu dapat hadiah apa! Tapi, lagi seronok lah dari pergi test drive tak dapat apa-apa kan? Bukan senang nak dapat tau merchandise dari Toyota.

Dah test drive, korang buat pulak kuiz yang disediakan. Buat kuiz pun dapat hadiah ok! Korang berpeluang untuk membawa pulang smartphone ataupun iPad! Senangnya lah nak dapat hadiah kan? Test drive dapat hadiah, buat kuiz pun dapat handphone!

Kalau tempah kereta dapat apa pulak?

Bila korang tempah pulak korang boleh dapat percutian percuma! Hanya tempah kereta Toyota dan korang bakal menerima pakej percutian percuma! Bukan satu tapi ada tiga pakej percutian untuk diberikan! Beli kereta, dapat pakej percutian.. bukan hari-hari ada tawaran hebat macam ni kan?

Test drive & booking sudah.. Bila dah beli kereta dapat hadiah lagi ke?

KORANG BERPELUANG UNTUK MEMENANGI KERETA TOYOTA SIENTA!

Ye betul tu! Korang tak salah baca, memang korang beli kereta lepas tu dapat kereta lagi. Berbaloi sangat-sangat lah korang spend duit tu kalau macam ni.

Ada empat buah kereta untuk dimenangi. Jadi, jangan lepaskan peluang ini guys. Mana tahu rezeki korang kan? Dapat pakej percutian, merchandise dan juga dua buah kereta sekaligus! Fuh fuh! Jangan lupa kat admin lah time tu..

Nanti akan ada Toyota Weekender pada 20 & 21 Oktober ini di semua cawangan Toyota seluruh negara. Snek ringan dan minuman akan disediakan. Ini juga masa yang paling sesuai untuk ibu bapa tengok kereta dengan tenang. Sebabnya anak-anak boleh join aktiviti yang disediakan.

Maklumat lanjut mengenai promosi ini korang boleh klik di sini!

The following two tabs change content below.

Most Read Today