berita

Data Asyik Habis? Pek Prabayar U Mobile Tawar Unlimited Data Untuk 10 Aplikasi Terpilih!

August 9th, 2019 | by Mastura
Shout Out!

Sekarang ni semua orang tak boleh berenggang daripada smartphone masing-masing kan? Yelah, kat situlah nak chat, nak tengok video viral dan trend terbaru sekarang, bermain permainan video di telefon pintar. Tapi, kalau korang kaki games atau suka sangat tengok video, data korang mesti cepat habis kan?

Haa! Ni kami nak bagitau berita baik untuk korang gamers kat luar sana, lagi-lagi kaki PUBG Mobile dan Mobile LegendsU Mobile kini menawarkan unlimited data untuk 10 aplikasi paling popular di Malaysia, tapi tak terhad untuk game je tau!

U Mobile tawar pek prabayar dengan data tanpa had PERCUMA untuk 10 aplikasi!

Memahami keperluan korang yang gunakan internet untuk bersosial dan berhubung. U Mobile telah menambah baik pek prabayar UNLIMITED FUNZ. Kali ini U Mobile menawarkan unlimited data untuk 10 aplikasi utama yang menjadi pilihan pengguna di Malaysia. Wow!

Korang dapat menikmati data tanpa had untuk 10 aplikasi yang terdiri daripada aplikasi permainan, sosial dan mesej. Selain tu, korang juga boleh dapat mesej percuma siap ada RM6 pre-loaded tau! Seronoklah korang nak guna data puas-puas lepas ni.

Haa.. Meyh kami nak kongsi 10 aplikasi yang korang boleh guna tanpa perlu risau tentang data, tapi hanya dengan U Mobile ya.

1. Aplikasi permainan

Ni la yang gamers tunggu-tunggu, layan mobile game dengan unlimited data! Lepas ni bolehlah korang layan PUBG Mobile dan Mobile Legends dari malam sampai pagi. Dah tak perlu nak risau kalau data habis lepas ni, sebab semuanya Unlimited Funz dengan U Mobile!

2. Aplikasi sosial

Top 3 aplikasi sosial yang menjadi pilihan pengguna untuk berhubung di alam maya, Facebook, Instagram dan Twitter. Rasanya hampir semua pengguna mempunyai aplikasi ni dalam smartphones masing-masing kan?

Yelah, dengan aplikasi sosial ni la korang boleh membawang, kongsi thread dan juga gambar-gambar best korang bersama orang lain.

3. Aplikasi mesej

Ni lagi satu benda yang korang semua mesti suka buat! Kongsi gambar, video kelakar dan sampaikan maklumat. Rasanya sekarang, tak cukup kalau ada satu je aplikasi chat dalam telefon. Haa.. Sebab tu lah U Mobile berikan unlimited data untuk 5 jenis aplikasi ni, WhatsApp, WeChat, Facebook Messenger, Viber dan imo.

Lepas ni, kalau korang bosan asyik hantar video atau gambar apa kata korang sekali-sekali bervideo call bersama yang tersayang, unlimited data la katakan, korang boleh borak sepanjang hari tanpa risau!

Jom bertukar ke pek prabayar U Mobile untuk unlimited data!

Wow!! Banyakkan aplikasi yang U Mobile tawarkan untuk unlimited data? Rugi kalau tak grab! Yelah, siapa je nak bagi unlimited data untuk main games, mesej dan sosial media ni.

Kalau korang nak tau lebih lanjut tentang tawaran menarik daripada U Mobile ni, pergi je laman web rasmi U Mobile atau Facebook U Mobile! Dapatkan Unlimited Funz daripada pek prabayar paling ohsem U Mobile hari ni juga!

Jom Chicken Dinner dengan unlimited data U Mobile!

The following two tabs change content below.