berita

Dengan Hanya RM48 Sebulan, iPhone 7 Plus Boleh Jadi Milik Korang! Nak Tahu Tak Macam Mana?

January 17th, 2019 | by Bieha
Kini Trending

Berita baik untuk pengguna U Mobile, korang tahu tak sekarang korang boleh dapatkan iPhone 7 Plus baru dari hanya RM48 sebulan! Mesti korang tak percaya kan?

Haa..dengan Pascabayar U Mobile Unlimited HERO P139, semua tu tak mustahil tau! Ada banyak lagi benda best yang korang boleh nikmati. Check this out!

Panggilan dan data TANPA HAD berkelajuan tinggi!

Dengan pelan UPackage dari Pascabayar U Mobile Unlimited HERO P139, korang bukan je boleh dapat iPhone 7 Plus, tapi korang jugak boleh nikmati  rangkaian 4G LTE U Mobile yang dah dinaiktaraf di lebih banyak lokasi seluruh Malaysia.

Bestnya..makin laju dan takde lagi masalah susah nak cari line! Haa..yang paling penting, pelan Pascabayar U Mobile Unlimited HERO P139 ni dilengkapi dengan data dan panggilan TANPA HAD setiap bulan!

So, memang takde masalah lah kalau nak stream video kegemaran korang ke, nak main game dalam talian ke, nak video call atau nak layan media sosial.

Nak layan rancangan tv kegemaran korang dalam HD? Takde masalah. Siap boleh share 50GB hotspot dengan keluarga dan kawan-kawan korang lagi. Gempak gila!

3GB data perantauan, nak travel pun dah tak risau!

Untuk korang yang selalu travel ke luar negara, data internet memang sangat penting. Yelah mestilah nak upload gambar, ambil video dan buat live kat social media!

Sekarang ni, korang dah tak payah risau pasal data internet bila ke luar negara sebab dengan Pascabayar U Mobile Unlimited HERO P139, korang boleh nikmati 3GB data perantauan Roam-Onz Global™ di 36 destinasi menarik merentasi 5 benua seperti berikut:

Image from U MobileBila ada data perantauan, bolehlah update insta stories tempat-tempat yang menarik on the spot, hantar gambar ole-ole yang keluarga pesan dan senang nak guna Waze untuk berjalan bila sesat di 36 destinasi dengan Roam-Onz Global™.

Dengan data berkelajuan tinggi dari U Mobile ni, tak payah dah guna wifi hotel yang slow tu. Hehe!

Senang cerita, pelan ni memang terbaik untuk pengguna yang selalu melancong dan perlukan banyak data di dalam ataupun luar negara. Kini, bersama produk dan perkhidmatan yang inovatif, U Mobile hanya mahu berikan keseronokan TANPA HAD kepada pelanggan mereka! Macam ni #BARULAHBEST!

Haa..kalau korang nak rasai sendiri keseronokan menggunakan rangkaian internet yang makin laju dari hari ke hari, jomlah bertukar ke U Mobile sekarang!

Untuk maklumat lanjut mengenai U Mobile UPackage dan iPhone 7 Plus, klik sini.