berita

Desa Home Buat ‘Ramadhan Bazaar Sale’ Sampai Raya, Diskaun Barangan Elektrik Sehingga 80%!

April 16th, 2021 | by Aimi Raihana Mudzakir
Shout Out!

Dah masuk bulan Ramadan guys. Sekarang pun mesti korang tengah sibuk dengan pelbagai persiapan kan? Bukan setakat persiapan semasa di bulan Ramadan, tapi jugak untuk menyambut Hari Raya yang bakal tiba. Baru la sempurna!

Sambil tengah kemas rumah tu, baru perasan banyaknya barang dalam rumah ni kena tukar yang baru. Waktu puasa dan raya nanti kena la buat persiapan selengkapnya. Haa.. Kami cadangkan korang singgah Desa Home sekarang. Ada sale besar-besaran kat situ wei!

Desa Home buat ‘Ramadhan Bazaar Sale’ sampai raya!

Nak barang elektrik murah-murah untuk raya ni? Ajak la orang tersayang pergi Desa Home. Kat sini banyak barang elektrik yang korang boleh dapat. Lebih-lebih lagi, sekarang mereka tengah buat Ramadhan Bazaar Sale sampai raya!

Barang elektrik yang korang nak semuanya ada kat Desa Home ni. Peti sejuk, mesin basuh, pengisar, cerek, periuk nasi dan lain-lain. Banyak tak terkira. Harga sempena Ramadhan Bazaar Sale lebih murah daripada biasa pulak tu.

Kat sini kami nak kongsikan promosi menarik yang ada sempena Ramadhan Bazaar Sale. Confirm meletop!

Promosi barangan berjenama antarabangsa yang lebih murah!

Barangan yang ditawarkan di Desa Home sempena Ramadhan Bazaar Sale bukan biasa-biasa. Televisyen, barangan elektrik, peralatan rumah, sound system AV kebanyakannya berjenama antarabangsa yang berkualiti tau. Pilih je mana korang nak!

Diskaun sehingga 80%, tak boleh tolak langsung!

Tawaran diskaun ni boleh tahan menarik, sehingga 80% wei. Mana nak dapat kat tempat lain? Boleh dapat sempena Ramadhan Bazaar Sale kat Desa Home je la. Wajib ajak family ni!

Mana la tahu ada barang yang korang dah lama nak untuk digunakan semasa raya, tapi tak terbeli lagi. Sekarang la masa untuk dapatkannya!

Pelbagai set barangan display dan terbaru untuk direbut!

Sempena Ramadhan Bazaar Sale, Desa Home tawarkan set barangan display dan terbaru untuk direbut. Tak boleh terlepas ni.

Biasanya set barangan display mesti la lagi murah daripada biasa. Tapi apa salahnya kalau korang dapatkan set barangan terbaru untuk raya ni kan?

Delivery & installation secara percuma untuk kawasan Lembah Klang!

Pening sebab tak ada orang tolong angkat bila dah beli barang nanti? Haa.. Bagi korang yang duduk di kawasan Lembah Klang, Desa Home nak bantu korang dengan menawarkan delivery dan installation secara percuma!

Macam mana bagi mereka yang duduk di luar kawasan Lembah Klang? Jangan khuatir! Ada jugak servis penghantaran ke pintu rumah untuk korang tau.

Paling best, mereka akan cuba tolong hantar barang yang korang beli tu sampai depan rumah. Memang bagus macam ni. Tak la korang sakit kepala fikir nak angkat macam mana kan?

*Penghantaran percuma untuk barangan terpilih saja, tertakluk pada terma dan syarat.

Pembelian serendah RM1000 dengan kad kredit, dapat faedah 0% sehingga 12 bulan!

Serius rugi kalau korang tak datang ke Ramadhan Bazaar Sale di Desa Home. Kali ni lagi gempak! Kalau korang buat pembelian serendah RM1000 dengan kad kredit, korang akan dapat faedah 0% sehingga 12 bulan tau.

Selain tu, Desa Home menyediakan bayaran ansuran kad kredit sehingga 24 bulan jugak. Lebih-lebih lagi, bayaran insurans kredit Aeon dan Berjaya pun tersedia. Mereka boleh tolong buat permohonan sekali.

Peluang ni tak boleh dilepaskan. Memang syok la nak shopping untuk raya!

Boleh trade-in barang lama untuk beli barang baru!

Paling syok! Kalau korang ada barang-barang lama kat rumah seperti televisyen, mesin basuh, pengering, penghawa dingin, peti sejuk dan sebagainya, korang boleh trade-in sewaktu Ramadhan Bazaar Sale di Desa Home.

Tak kisah sama ada barang tu rosak atau berfungsi lagi. Beli je yang baru dan Desa Home akan terima barang korang yang dah lama tu. Barang tak perlu dibawa. Mereka akan hantar pesanan korang dan dapatkan barang lama tu dari rumah korang. Mudah kan?

Lagi seronok, korang dapat beli barang baru lebih murah dengan nilai trade-in tu. Yay! Untuk info lanjut tentang trade-in ni, boleh Whatsapp +6010-2315815.

Beli secara online untuk dapatkan instant E-Cashback!

Sekarang dah mudah. Boleh beli secara online je. Desa Home pun tak ketinggalan untuk tawarkan kepada korang yang beli barangan mereka secara online. Lagi best, korang boleh dapat instant E-Cashback tau!

Jangan lupa daftar keahlian korang di Desa Home secara online. Best tau jadi ahli ni. Untuk pendaftaran ahli kali pertama, korang akan dapat welcome voucher bernilai RM20 secara percuma. Keahlian ni untuk seumur hidup, semestinya percuma!

Take note! Ramadhan Bazaar Sale di Desa Home akan diadakan sampai raya ya. Jangan lupa kongsikan perkara ni pada keluarga dan kawan-kawan korang.

RAMADHAN BAZAAR SALE @DESA HOME

Bukan senang nak dapat peluang barangan elektrik murah macam ni. Waktu puasa dan raya ni mesti korang nak pakai banyak barang elektrik punya. Memang nice timing.

Kena senaraikan barang apa nak dibeli ni. Tak sabar pulak nak pergi Desa Home. Nak shopping untuk puasa dan raya. Yay!

Kalau korang ada sebarang soalan untuk ditanya, boleh Whatsapp +6010-2315815.

Untuk info lebih lanjut dan pembelian secara online, layari https://desahome.com/.

SKIP THIS AD ×