berita

‘Dia Tu Nak Perhatian Je, Saya Takkan Benarkan’ – Cik B

October 17th, 2017 | by Shafika
Kini Trending

Sejak semalam viral di laman sosial kononnya Ahmad Iqbal merupakan ‘anak ikan’ Dato Seri Vida. Walau bagaimanapun, mereka telah menjelaskan situasi sebenar. Mereka hanya berhubungan kerana urusan kerja, namun tidak menolak jika jodohnya bersama.

Terbaru, anak gadis DSV, Cik B tidak benarkan hubungan mereka berdua. Cik B turut mendakwa pembantu itu hanya inginkan perhatian.

Saya terima jika dia jodoh saya – Ahmad Iqbal

SAYA akui, kami serasi bersama dan sekiranya dia jodoh saya, saya terima kerana itu ketentuan Allah SWT. Sekiranya tidak, saya akan teruskan bekerja sebagai Pegawai Media dan Pembantu Peribadinya. Saya tidak pelik sekiranya timbul kata-kata seperti saya ini bakal suami DSV kerana kami memang selesa bersama.

Dia senang terima teguran mengenai pelbagai perkara termasuklah fesyen dan penampilannya. Saya agak sedih apabila orang memperkatakan saya ini anak ikannya, sedangkan saya bekerja keras setiap hari dan boleh dikatakan setiap hari saya hanya dapat tidur selepas waktu subuh.

Menerusia Harian Metro, Ahmad Iqbal tidak menolak jika jodohnya bersama DSV. Dia turut terkilan dengan dakwaan yang dibuat oleh netizen. Ahmad Iqbal akui yang dia selesa bersama dan menghormati DSV sebagai majikannya.

Cik B tidak benarkan

Ehemmm ehemmm….. saya takkan benarkan dia bersama mama saya sebab dia tu nak perhatian je

Menerusi laman Instagram Cik B, dia tidak bersetuju jika DSV bersama pembantunya itu. Dia turut mengatakan bahawa Ahmad Iqbal hanya inginkan perhatian. Kapsyen yang dibuat telah mendapat pelbagai respon dari netizen yang rata-rata bersetuju dengan Cik B.

Netizen setuju

Ramai netizen yang beranggapan Cik B sudah semakin matang. Mungkin faktor itulah, Cik B sekarang berhati hati memilih ayah baru :p. Dengar cerita Cik B ada impian. Impian apa itu agaknya eh? Cuba tengok apa impian Cik B ini. Kemain impian Cik B. Kami doakan impian Cik B tercapai.

Impian Cik B

Sumber : cikb_havoc66

 

The following two tabs change content below.

Shafika

Content Champion at Rev Asia Berhad
I'm not fat, I'm just easy to see

SKIP THIS AD ×