berita

Didakwa Sebar Fitnah Suami Curang Dengan Pelajar Form 3, Isteri Cerita Hal Sebenar Yang Berlaku

February 12th, 2017 | by Arini Saleh
Isu & Kontroversi

ohbulan_curangform3

Baru-baru ini telah viral di facebook mengenai pendedahan kecurangan seorang suami dengan budak tingkatan 3 yang dibongkarkan oleh si isteri sendiri, lagi mengeruhkan keadaan apabila si suami memberikan kenyataan bahawa tuduhan itu hanya fitnah semata-mata.

Artikel berkaitan: Apa Yang Dia Tulis Tak Betul – Suami Jawab Tuduhan Bercinta Dengan Budak Form 3

Tidak berpuas hati dengan kenyataan si suami, si isteri tampil tunjukkan kandungan laporan polis dan menceritakan hal sebenar yang terjadi.

Dah ada isteri masih suka-suka nak ada perempuan

Screen Shot 2017-02-12 at 2.43.30 PM
Screen Shot 2017-02-12 at 2.41.52 PM

Suami nak menegakkan benang yang basah

Alang-alang semua dah tahu kes ini dan suami pun nak menegakkan benang yang basah, elok saya ceritakan secara terperinci.
Kes ini jadi berat bermula malam 4 Februari. Ceritanya seperti dalam laporan polis. Saya pergi sebab Allah gerakkan hati saya. Kenapa suami balik 5, 6 pagi.
Sebelum perkara ini berlaku, adik dia ada beritahu saya yang abangnya selalu balik rumah ibunya dengan berpakaian lawa setiap tengah hari, mungkin nak keluar dengan budak form 3 itu. Sedangkan setiap pagi saya siapkan dia pergi kerja dengan pakai baju pomen.
Dah ada yang inform saya bahawa dia bercinta dengan budak form 3 duduk di Delima, Kota Masai. Khamis malam, saya berjaya mengesan tempat tinggal budak perempuan itu yang duduk di belakang rumah mak saya. Saya selesaikan segala-galanya dengan budak form 3 itu pada malam itu juga.
Ibu budak itu janda dan dia tidak tahu bahawa teman lelaki anaknya adalah suami orang. Tetapi anaknya tahu lelaki itu suami saya.
Malam itu, Nurul cuba selesaikan masalah itu dengan suaminya dan meminta penjelasan apakah punca perpisahan mereka.
Perpisahan ini atas dasar apa? Sebab budak form 3 itu ke? Dia kata tak, sebab kami sudah tidak sefahaman. Dia kata dia tidak mampu beli susu, pampers anak. Tetapi saya kata dia boleh pula belikan iPhone untuk budak perempuan itu?
B dah main dengan dia? B nak kahwin dengan dia? B nak hancurkan semuanya? Kita dah ada adik (anak) B…
Tetapi dia tetap teguh dengan keputusan dia. Meskipun tiada bukti bergambar atau audio, tetapi ibu bapa saya, bapa suami dan ibu kepada budak form 3, anggota polis dan kawan sekerja saya sebagai saksi. Akhirnya dia kata jumpa di mahkamah.
sumber : The Reporter

 

 

The following two tabs change content below.

SKIP THIS AD ×