berita

Dimasukkan Ke Wad Selepas Terjatuh, Anzalna Nasir Lepas Rindu Jumpa Anak Dalam Kereta

February 17th, 2020 | by Amirul Asraf
Lensa Insta

Pelakon jelita, Anzalna Nasir dimasukkan ke wad sejak kelmarin selepas dipercayai terjatuh di rumahnya. Susulan daripada itu, dia mengambil keputusan untuk tidak membenarkan anaknya, Mohammad Eidress untuk melawatnya di hospital ekoran pelbagai kes penularan wabak virus yang sedang berlaku sejak belakangan ini.

Di Instagram, Anzalna melepaskan rindunya terhadap Eidress hanya di dalam kereta. Walaupun hanya sebentar, pertemuan tersebut sangat bermakna buat dirinya.

Dapat juga lepaskan rindu

Menurut Anzalna, kalau diikutkan hati dia ingin membawa anaknya datang ke hospital juga. Namun, disebabkan pelbagai kes penularan wabak virus di negara ini, dia lebih rela jika anaknya itu berada jauh dari kawasan hospital. Walaupun hanya melepaskan rindu dalam kereta, Anzalna meluahkan perasaan gembira kerana dapat bertentang mata dan usap kepala anaknya sambil minum susu.

At emergency department

Menerusi posting Instagram Anzalna yang lain, dia memberitahu bahawa dia terpaksa berada di unit kecemasan sebuah hospital selepas terjatuh. Sewaktu terjatuh, anaknya Eidress melihat kejadian tersebut lalu tersenyap daripada menangis. Rata-rata netizen mendoakan pelakon itu segera sembuh dan mengharapkan berita baik daripada pelakon itu sempena tahun 2020 ini.

Good news kan?

Sumber: Anzalna Nasir

The following two tabs change content below.