berita

Dirogol, Kepala Kena Hentak Sampai Mati, Peguam Kongsi Fakta Kes Pembunuhan Menyayat Hati

August 27th, 2019 | by Azizi Rahman
Kini Trending

Siapa sangka anak yang ditatang bagai minyak yang penuh dengan sekelip mata sahaja nyawa dicabut oleh manusia bertopengkan syaitan. Luluh hati ibu dan bapa apabila mengetahui anak kesayangan mereka mati dibunuh. Tidak cukup dengan itu, mayat anak turut dipercayai telah dirogol sebelum dibunuh.

Menerusi Twitter Aminahtul, kongsi satu kes pembunuhan kejam terhadap seorang perempuan yang dirogol sebelum dibunuh dalam sebuah longkang. Sadisnya, mayat ditemui dalam keadaan yang sungguh menyayat hati.

Mayat dijumpai dalam longkang

Berita sedih ini diketahui ibu bapa mangsa pada waktu petang. Kes ini memberi tamparan hebat buat mereka kerana pagi itu, anaknya keluar rumah seperti biasa dalam keadaan yang sangat gembira. Siapa sangka perkara sebegini bakal terjadi.

Saksi utama tidak mampu buat apa-apa

Lebih mendukacitakan apabila si pelaku hadir ke tempat kejadian bersama saksi utama. Namun saksi utama tidak mampu berbuat apa-apa sehinggakan si pelaku sempat merogol dan membunuh mangsa.

Penuh kesan lebam pada mayat

Apa yang dilakukan si pelaku terhadap mangsa amat kejam dan tiada belas kasihan. Banyak kesan kecederaan yang dikesan terdapat pada mayat mangsa.

Tiada langsung belas kasihan

Air mani turut ditemui pada mayat mangsa

Sentiasa update kepada ibu bapa

Sumber: Aminahtul

SKIP THIS AD ×