berita

Dr Soo Wincci Kongsi Resepi Detox Mampu Turun 3-4 KG Seminggu. Mudahnya!

January 7th, 2019 | by Shafika
Kesihatan & Hidup Aktif

Siapa kata nak turunkan berat badan itu susah? Apa kata anda cuba resepi dari Dr Soo Wincci yang mampu menurunkan berat badan sehingga 4 kg seminggu. Fuh macam tak percaya kan? Paling penting tak perlu guna produk yang mahal, hanya menggunakan bahan semulajadi sahaja. Jom cuba!

Hilang hampir 3-4kg dalam seminggu dengan hanya detox diri saya dengan menggunakan bahan-bahan mudah ini. Satu hari lagi untuk mencapai impian berat badan saya. Matlamat pertama yang dicapai tahun ini.

Resepi diet

(a)Air Teh Kayu Manis Kunyit
(b) Kopi
(c) Telur rebus
(d) Kacang Kacang
(e) Oranges

Pengurangan berat

#diet
#detox
#pengurangan berat
#matlamat
#Kecergasan
#simple
#kehidupan seorang pelajar
#InwinccibleDietRecipes
#InwincibleDiet
#Recipes

Boleh menambah lebih banyak telur atau kacang

Baiklah kerana ramai yang tertarik dengan resepi diet ini, di sini saya kongsi gambar diet detoks (anda boleh menambah lebih banyak telur, lebih banyak kacang polong, lebih banyak kopi atau lebih banyak teh yang anda inginkan, hanya gula, rempah atau susu yang dibenarkan dan anda boleh menambah beberapa sayur-sayuran baik.

Teruskan minum teh kayu manis campuran kunyit

Anda boleh makan 2-3 hidangan sehari ini (PS: Jangan buat lebih dari seminggu) teruskan minum lebih banyak teh kayu manis kunyit (Tambah kunyit + kayu manis atau mana-mana teh. Resepi akan membuang secara semulajadi dan jangan lupa tidur awal untuk detoks ini (tidak ada senaman untuk diet detoks satu minggu ini) anda boleh kehilangan 3-4kg =) #InwincibleSharing
#InwincibleDietChallenge
#InwinccibleDietRecipes
#natural
#pengurangan berat
#detoxplan
#detox
#naturalway
#studentBudget
#Kecergasan

Sumber : Dr Soo. Winci

SKIP THIS AD ×