berita

Dulunya Tak Cantik, Kini Wanita Ini Berubah Georgeous, Bijak & Business Woman Berjaya

August 3rd, 2015 | by Noraniza
Lensa Insta

nonones

Rasanya kawan-kawan sekolah wanita ini yang dulunya anggap Hanis Arif atau nama Instagramnya nonones ini tidak cantik, mesti akan rasa terkejut dengan perubahannya yang awesome ni.

Malah yang lelaki pula mesti rasa menyesal sebab tak pernah cuba untuk ‘mengorat’ kan? Hanis Arif ini bukan sahaja cantik, tapi merupakan seorang business woman berjaya gitu!

Zaman serkup sampai kening!

Screen Shot 2015-08-03 at 11.06.32 AM

 

Screen Shot 2015-08-03 at 11.06.46 AM

What puberty did to her !

nonones 2

nonoes 3

Screen Shot 2015-08-03 at 11.11.10 AM

Beauty with brains

Screen Shot 2015-08-03 at 11.20.13 AM

Sumber memberitahu bahawa wanita ini sebenarnya adalah seorang engineer yang berhenti kerja semata-mata kerana mahu membuka perniagaan tudungnya. Wah, Hebat!

Kini, brand tudung yang dipasarkan oleh Hanis Arif ini telah pun menambat hati hijabista di Malaysia, kiranya memang jadi sebutan lah!

Nah, kami belanja lagi sekeping dua foto wanita georgeous ni! Psst.. dengar cerita dia boleh bawak superbike jugak!

Screen Shot 2015-08-03 at 11.19.56 AM

Screen Shot 2015-08-03 at 11.22.24 AM

Kredit foto: Instagram Hanis Arif

The following two tabs change content below.

Noraniza

Head Of Sponsored Content, Malay Division at Rev Asia Berhad
People will hate you, rate you, shake you and break you. But how strong you stand is what makes you! :)