berita

EICHITOO Bagi Baucar & Hadiah Bernilai RM100k Sempena Outlet Pertama Dibuka Di Malaysia, Jom!

October 29th, 2019 | by Aimi Raihana Mudzakir
Shout Out!

Wanita dengan fesyen memang tak dapat dipisahkan. Susah nak jumpa wanita yang tak kisah dengan penampilan dirinya. Tak perlu banyak duit pun untuk bergaya. Paling penting, selesa dan sedap mata memandang.

Kami dapat tahu, satu jenama fesyen wanita terkenal yang akan tiba di Malaysia November ni. Dengar cerita, pakaian jenama ni comel-comel belaka. Waahh!! Jenama apa tu?

Jenama fesyen wanita terkenal, EICHITOO dah sampai Malaysia!

Fashion lover dengar ni! EICHITOO, jenama fesyen wanita terkenal dah sampai Malaysia! Cawangannya akan mula dibuka di Malaysia pada bulan November 2019. Fuh!

Korang yang sukakan urban styleEICHITOO memang pilihan tepat. Mula ditubuhkan pada tahun 2010, EICHITOO yang bertemakan urban style mensasarkan wanita berusia 18 hingga 35 tahun. Nampak lebih yakin dan elegan.

Korang boleh dapatkan pelbagai jenis pakaian yang comel dan stylo di EICHITOO. Antaranya sweater, dress, skirt, T-shirt, seluar kasual, dan sebagainya. Kalau tengok betul-betul, boleh nampak pakaiannya direka oleh designer yang berbakat. Sangat eye catchy!

Macam-macam gaya yang korang boleh cuba dengan pakaian di EICHITOO. Sekali-sekala pakai macam ni pergi jalan-jalan best jugak. Tapi, kat mana EICHITOO dibuka?

Dibuka di Queensbay Mall Penang & Mid Valley KL

Orang Penang dan KL confirm suka. EICHITOO akan buka 2 cawangan iaitu di Queensbay Mall Penang dan Mid Valley KL. Dah bukak nanti, jangan tak singgah pulak tau. Korang pun mesti tak sabar nak tengok rupa kedai baru ni.

Lebih 1500 cawangan di seluruh dunia

EICHITOO terkenal sebagai jenama antarabangsa. Sebenarnya, jenama ni dah pun mempunyai lebih daripada 1500 cawangan di seluruh dunia. Cawangan di Malaysia ialah cawangan antarabangsa yang pertama. Bukan calang-calang okay.

Sempena pembukaan EICHITOO yang pertama di Malaysia, mereka nak bagi something kat korang. Benda special! Korang pun mesti happy nanti.

Baucar tunai sebanyak RM100,000 diberi sempena pembukaan

Sempena pembukaan cawangan yang pertama, EICHITOO nak bagi baucar PERCUMA bernilai RM100,000 kat korang. Korang hanya perlu datang ke EICHITOO di Queensbay Mall Penang atau Mid Valley KL sewaktu hari pembukaan mereka. Boleh la shopping kat EICHITOO puas-puas!

Macam mana nak dapat baucar FREE tu?

Haa.. Senang je! Sewaktu hari pembukaan EICHITOO di Queensbay Mall Penang pada 1 hingga 3 November 2019, korang hanya perlu jadi antara 100 orang pertama yang datang dan menangi baucar tunai RM50 dan RM100.

Untuk EICHITOO, Mid Valley KL pun sama. Korang kena jadi antara 50 orang pertama yang datang ke situ pada 9 dan 10 November 2019 untuk dapatkan baucar tunai RM50 dan RM100. Bukan senang nak dapat baucar sebanyak ni. So, kena datang cepat la eh.

Ada lagi! Untuk pembukaan EICHITOO di Mid Valley KL, bermula 5 hingga 10 November 2019, korang jangan lupa ambil gambar kedai EICHITOO, post di media sosial dengan hashtag #EICHITOO #EICHITOOMalaysia. Korang akan dapat small gift yang special!

Jom serbu EICHITOO sekarang!!

Tak sabar nak tengok rupa kedai baju baru ni. Dah la dapat baucar percuma. Memang tak tahan dibuatnya. Boleh la ajak member korang yang kaki fesyen tu sekali. Penampilan korang akan nampak lebih muda, comel dan stylo dengan pakaian EICHITOO.

Nak info lebih lanjut tentang EICHITOO? Korang boleh terus ke Facebook Page EICHITOO ni ya.