berita

[EKSKLUSIF] 7 Bukti Mat Salleh Sado Ini Mungkin Bakal Suami Lana Nordin

March 20th, 2015 | by Wan
Isu & Kontroversi

dp

Setelah gagal dalam beberapa siri percintaan terdahulu termasuk bersama pelakon Johan Asari, Lana Nordin akhirnya berkongsi khabar gembira bakal mendirikan rumah tangga pada Mei nanti.

Lana bagaimanapun enggan berkongsi dengan lebih lanjut siapakah gerangan jejaka tersebut namun sekadar memberi bayangan bakal suaminya berasal daripada Amerika dan kini menetap di Singapura.

Bagi kami di OHBULAN!, clue yang diberikan oleh Lana Nordin itu sudah cukup untuk kami jalankan kajian dengan bantuan google. Ingat lagi pendedahan kami tentang 8 bukti wanita ini mungkin bakal isteri Taufik Batisah?

Artikel Berkaitan: [EKSKLUSIF] 8 Bukti Wanita Ini Mungkin Bakal Isteri Taufik Batisah

Berikut 7 bukti David McKienzie, atlit skuad bola tampar USA sukan Olimpik 2012, mungkin bakal suami Lana Nordin. Tak payah tunggu press conference Lana 25 Mac depan. Hehe.

1. Warga Amerika, Kerja Di Singapura?

sg

Ya, untuk pengetahuan korang David McKienzie kini bergelar coach untuk sebuah kelab bola tampar, American Volleyball Academy yang berpusat di Singapura. Jadi betul lah clue yang Lana Nordin cakap tu kan?

2. Foto Selfie

david2

Kalau korang perasan Lana Nordin kerap memuatnaik foto lelaki ini di laman Instagram miliknya namun tidak mendedahkan nama. Apa susah, Google kan ada.

3. Lunch With My Love

lana1

Melihat kepada tweet-tweet daripada David ini sudah membuktikan bahawa mereka berdua sedang dilamun cinta. Malah tweet terbaru David pada Februari lalu turut menyebut nama Lana Nordin.

4. Teman Kekasih Hati Photoshoot?

lana2

5. Follow Di Twitter

lana4

Tengok tu Lana Nordin siap follow mat salleh ni. Pastinya David seorang yang begitu istimewa di hati Lana Nordin kan? David pun follow Lana Nordin juga, kami dah check.

6. Instagram David McKienzie

lana3

Kami cuba ushar Instagram David tapi sayangnya private. Tapi tak apa, tengok dia punya default picture pun dah membuktikan siapa Lana Nordin di hatinya. Siap ada love LN tu.

7. Lagi Foto Bersama

david5

Sebelum ini Lana Nordin pernah dikaitkan bercinta dengan seorang jejaka kacukan Cina-Inggeris namun hasil tinjauan kami foto lelaki tersebut telah pun dipadam. Alaaa mamat yang banyak tattoo tu.

Jika dilihat kepada foto-foto yang dikongsi oleh Lana Nordin di Instagram, dirinya kerap ke Amerika kebelakangan ini. Jumpa family David?

Apa-apa pun tahniah Lana Nordin kerana bakal mendirikan rumah tangga tak lama lagi. Untunglah dapat atlet, sado pula tu.

dv2

The following two tabs change content below.

SKIP THIS AD ×