berita

[FOTO] 11 Tahun Berlalu, Ini Penampilan Terkini ‘Cheng’ Karate Kid. Makin Hot & Handsome!

April 22nd, 2021 | by Amat
Kini Trending

Masihkah anda ingat dengan lakonan watak Cheng dalam filem Karate Kid? Filem ini telah ditayangkan pada sekitar tahun 2010 pernah menjadi fenomena dengan menampilkan lakonan hebat kanak-kanak di samping pelakon terkenal Jackie Chan suatu ketika dahulu.

Artikel berkaitan: [FOTO] Bergetar Jantung Tengok Meiying Karate Kid Makin Cun!

Mungkin anda tidak percaya dengan perubahan penampilan terkini watak Cheng lakonan sebenar Zac Wang yang mampu mencairkan hati wanita. Kami dedahkan beberapa foto terkini pelakon Zac Wang buat tatapan anda. Memang handsome!

Kanak-kanak bernama Cheng

Penampilan terkini, kacaknya!

Difahamkan, kini Zac Wang masih memfokuskan kerjayanya sebagai seorang pelakon di negara China. Bukan itu saja, dia juga aktif sebagai pelakon lagak ngeri (stuntman) bersama kumpulan JC Stunt Team. Meninjau di laman Instagram peribadinya, Zac Wang sememangnya aktif dan menghabiskan masa di pusat sukan gymnasium untuk mendapatkan bentuk badan yang fit.

Perkembangan terkini, Zac Wang telah membintangi filem Vanguard (2020) yang merupakan filem genre aksi dibintangi bersama Jackie Chan. Manakala, bagi filem Project X-Traction (2020) pula juga merupakan filem aksi gandingan bersama Jackie Chan sebagai penerbit filem.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zac Wang ??? (@therealzacwang)


Sumber: Zac Wang

SKIP THIS AD ×