berita

[FOTO] Fasha Sandha Kongsi Foto Gaun Pengantin & Cincin, Ada Apa Dengan Tarikh 26 Mac?

March 13th, 2019 | by Bieha
Lensa Insta

Nama Fasha Sandha dan Aidil Aziz memang antara nama yang hangat menjadi sebutan netizen baru-baru ni. Dengar cerita, pasangan sejoli ni tengah busy dengan persiapan perkahwinan mereka.

Kalau korang tengok kat Instagram, Fasha telah pun berkongsi sneak peak di sebalik photoshoot pre-weddingnya tempoh hari. Sempat lah jugak kitorang intai-intai sikit persiapan diorang ni haa..

Gaun Fasha macam puteri raja!

Walaupun belum umumkan tarikh sebenar pernikahan mereka, tapi dari gambar-gambar yang Fasha kongsikan ni, kitorang rasa memang tak lama dah ni. Dah terbau nasi minyak!

Haa..jom kitorang kongsikan antara foto-foto sekitar pre-wedding Fasha dan Aidil. Nampak manja dan bahagia betul bakal pengantin ni! Check this out..

Kitorang cukup tertarik dengan gaun pengantin yang Fasha gayakan ni. Korang tengoklah butiran halus dan tesktur gaun rekaan Azura Couture ni. Setiap inci gaun ni memang dapat menyerlahkan kejelitaan bakal raja sehari ni.

Bukan je gaun pengantin, Fasha jugak tak lokek untuk berkongsi aksesori seperti cincin, anting-anting dan tiara yang digayakannya untuk photoshoot pre-wedding ini. Nampak simple, tapi sangat manis dan kena dengan penampilan Fasha yang sweet. Tak sabar nak tunggu majlis pasangan sama cantik sama padan ni!

Gambar yang jelas dan berkualiti ni ditangkap menggunakan handphone je??

Seriuslah? Haa..kalau korang nak tahu, kesemua foto pre-wedding Fasha dan Aidil ni, hanya ditangkap menggunakan handphone je tau dan pilihan Fasha semestinya HUAWEI P30 SERIES!

“Tapi, takkanlah kamera handphone boleh sejelas dan berkualiti tinggi macam ni? Tak logiklah!” 

Bunyi macam tak logik kan, tapi dengan HUAWEI P30 SERIES yang dilengkapi dengan 4 kamera, ia mampu merakam setiap inci gambar dengan jelas dan menarik. Yang paling best, kualiti zoom dan super close shot memang tak dapat ditandingi!

HUAWEI ni memang terkenal sebagai smartphone yang berkeupayaan tinggi. Buktinya, HUAWEI P20 dan HUAWEI Mate 20 Pro yang mempunyai  3 kamera pernah dinobatkan sebagai smartphone popular oleh DxOMark dengan 109 point – skor yang sama dianugerahkan kepada HUAWEI P20 Pro.

Kalau HUAWEI P20 SERIES pun dah hebat, HUAWEI P30 SERIES ni apatah lagi. Kalau korang nak tahu banyak lagi tentang kehebatan HUAWEI P30 SERIES ni, jom sama-sama kita tunggu 26 Mac ni ok!

Untuk maklumat lanjut, layari laman web HUAWEI.