berita

Foto Hanis Zalikha Persis Mak Lampir

November 22nd, 2014 | by Noraniza
Lensa Insta

hanis zalikha-2

Buat peminat Hanis Zalikha (terutamanya buat Amran Fans), jangan marah ya kami buat headline macamtu. Sebab Hanis sendiri dalam nada bergurau mengakui bahawa dia memang persis Mak Lampir dalam foto ini.

Tapi, kalau dilihat secara teliti, tidak banyak pun yang berubah dengan wajah gadis ini. Mungkin teknik make up, gaya rambut dan penggunaan braces membuatkan mukanya tampak agak ‘kelakar’ dan pelik.

Screen Shot 2014-11-22 at 12.55.14 PM

“Saya pernah ckp bila ada mekap artis utk majalah entah apa yg buat dia entitle jadi mekap artis majalah buat muka yg dah elok jadi tak elok @haniszalikha Lepas tu sapa yg jadi buruk?

Kita jugak yang buruk sebab mudah sgt tabur fitnah ckp macam macam berdasarkan gambar. Kalau sejuta rakyat malaysia percaya fitnah kita maka sejuta dosa kita tanggung. Fitnah tu dosa besar.” – Ibu Hanis Zalikha

Ha.. Itu adalah penjelasan yang diberikan oleh Nani Rostam di laman Instagramnya pula. Mungkin luahan perasaan itu dilakukan oleh ibunya untuk menjawab dakwaan bahawa Hanis melakukan pembedahan plastik di hidung supaya nampak lebih cantik.

Ish. Pepandai je korang ni tau. Ibu mana yang tak bengang kalau anak yang memang dilahirkan cantik dituduh melakukan surgery kan. Jadi, diharapkan dengan jawapan yang diberikan oleh ibunya ini dapat memuaskan hati anda semua ya!

SKIP THIS AD ×