berita

Foto : Kritik Fesyen Artis Di Karpet Merah Anugerah Industri Muzik (AIM) 19

November 18th, 2012 | by M
Kini Trending

Nampaknya ramai artis yang gagal mengikut tema yang ditetapkan oleh pihak penganjur Anugerah Industri Muzik (AIM) 19, iaitu Black & White Glam Glitz. Adakah salah artis, atau salah pihak penganjur?

Contohnya, Nora Danish yang terkenal dengan karakter glamor di mana-mana anugerah sebelum ini, telah menghampakan para jurufoto apabila muncul mengenakan dress labuh berwarna pastel. Sekali imbas, lagaknya seperti baru pulang daripada pasar Selayang!

Dan fesyen apakah ini? Nampaknya penyanyi, ZE! membuat temanya sendiri, iaitu ‘Safari Lagoon’ apabila dia muncul dengan aksesori yang lari daripada tema asal. Paling menjelikkan, apakah motif yang cuba dibawa oleh pasangannya, oh, si kuda belang?

Sayang betul, malam anugerah yang sepatutnya meraikan anak seni, sebenarnya telah dicemarkan oleh anak seni sendiri. Jika arahan yang mudah iaitu “ikut tema penganjur” pun susah nak ikut, cuba bayangkan benda-benda lain pula.

Foto-foto selepas ini untuk tatapan anda.

The following two tabs change content below.

M

Founder OHBULAN! yang kini bergiat secara serius dalam industri media & pengiklanan. Beliau membantu para klien mencapai pelanggan yang berpotensi melalui kempen pengiklanan secara menyeluruh dan berkesan.

SKIP THIS AD ×