berita

Foto : Memey Suhaiza Hiasi Majalah Mingguan Wanita

October 10th, 2012 | by M
Kini Trending

Bukan mudah sebenarnya nak menjadi seorang yang bernama Memey Suhaiza. Kalau tak kuat semangat, bayangan masa silam yang penuh dengan kritikan dan penghinaan daripada seantero Malaya sudah pasti mengundang gila! Apa yang pasti, kami kagum dengan keteguhan Memey Suhaiza yang sentiasa tabah menghadapi dugaan bersama suami tersayang, Norman Hakim.

Mungkin, atas sebab itu juga Mingguan Wanita memilih pelakon ini sebagai penghias muka depan bagi mencerminkan ketabahan wanita sejati. Seperti yang anda tahu, hubungan Memey Suhaiza dan Abby Abadi kian pulih seperti yang dilihat melalui bukti-bukti gambar percutian mereka di Genting Highland, baru-baru ini.

Sudah pasti, berita baik ini turut disambut baik oleh para peminat. Ditambah lagi dengan kehamilan Memey Suhaiza yang semakin sarat mengandungkan anak pertamanya bersama Norman Hakim.

Untuk mengetahui cerita yang lebih lanjut, dapatkan Mingguan Wanita edisi Oktober di kedai berhampiran. Dan jangan lupa, anda boleh mendapat tips untuk mengikis sikap buruk suami di ranjang. Oh ye!

The following two tabs change content below.

M

Founder OHBULAN! yang kini bergiat secara serius dalam industri media & pengiklanan. Beliau membantu para klien mencapai pelanggan yang berpotensi melalui kempen pengiklanan secara menyeluruh dan berkesan.

SKIP THIS AD ×