berita

Foto Selfie Pertama Alyah Dengan Ramli MS Selepas Berkahwin. Sweet!

September 17th, 2014 | by Noraniza
Lensa Insta

Alyah-Bakal-Tampil-Lagu-Baru-Ada-Cinta-ROTIKAYA

Akhirnya gosip mengenai status sebenar perhubungan penyanyi terkemuka, Alyah dan Ramli MS terjawab jua apabila mereka sebenarnya telah sah bergelar suami isteri pad 18 Mac 2013.

Artikel Berkaitan : JAIS Percaya Bukti Nikah, Maka Lagi 6 Bulan Ulangtahun Ke-2 Alyah & Ramli MS. Jyeah!

Walaupun pada mulanya mereka dikecam hebat kerana merahsiakan pernikahan yang diadakan di Batam, Indonesia itu, akhirnya peminat akur bahawa jodoh itu sudah ditentukan oleh Allah SWT. Yelah, siapa kita nak tolak takdir kan?

Namun, apa yang lebih menarik, kira-kira dalam sejam yang lalu, Alyah memuat naik sekeping foto selfie bersama insan tercinta. Ha.. ramai yang cakap itu adalah Ramli MS. Betul ke?

Screen Shot 2014-09-17 at 12.06.06 PM

Jelas tampak kebahagiaan terpancar daripada raut wajah Alyah yang berseri-seri. Tapi, wajah insan tercintanya itu hanya sipi-sipi lah pulak. Huhu.

Tapi, menerusi caption romantis yang ditulis oleh Alyah dan komen-komen para peminat, ramai yang meneka bahawa insan itu adalah Ramli MS.

alyah

Apapun, selamat berbahagia kami ucapkan buat mereka dan semoga mereka sentiasa sabar melayari bahtera rumahtangga. Kalau dapat baby pun okay jugak kan? Hehe.

Kredit foto: Instagram Alyah

The following two tabs change content below.

Noraniza

Senior Head Of Sponsored Content, Malay Division at Rev Asia Berhad
People will hate you, rate you, shake you and break you. But how strong you stand is what makes you! :)

SKIP THIS AD ×