berita

Foto Selimut Anak Jovian Mandagie Berharga RM4k Jadi Perhatian Netizen?

November 10th, 2017 | by Arini Saleh
Kini Trending

Selain daripada pereka fesyen, Jovian Mandagie merupakan seorang pengacara program TV yang sangat terkenal. Tidak hairanlah Jovian menjadi salah seorang ikon fesyen yang dikagumi ramai. Baru-baru ini, beliau telah menimang seorang cahaya mata perempuan bernama Jeanelle Nika Mandagie. Wah unik sungguh namanya kan?

Sebagai seorang pereka fesyen, netizen tidak sabar melihat puteri Jovian menggayakan baju rekaan bapanya sendiri. Malah, posting Jovian sedang mencium bayinya yang dibalut ‘selimut bayi’ turut mendapat perhatian. Kenapa pula?

Lucky little girl

 

Selimut berharga RM4k

 

Seorang pengguna twitter memuatnaik screenshot harga selimut yang digunakan puteri Jovian, sehelai selimut tersebut mencecah harga RM4k! Wah memang beruntunglah si comel itu kan? Perkongsian tersebut mendapat 5k retweet dan 2k likes. Ramai yang memuji tak kurang juga yang mencemburui, kecil-kecil dah mewah.

Lagi foto Jeanelle Nika

 

 

 

Alhamdulillah, selesai majlis tahnik anak saya Jeanelle Nika Mandagie @princessmandagie semalam, terima kasih kepada Ustaz Badri yang telah mengetuai majlis yang sederhana ini serta keluarga yang telah menyempurnakan majlis dengan kehadiran semua. Banyak yang bertanya makna di sebalik nama anak kami, Jeanelle mulanya terinispirasi dari perkataan “Jannah” tetapi di ubah suai untuk mendapatkan sebutan yang lebih menarik menjadi “Jeannelle” yang membawa maksud mulia, manakala “Nika” pula membawa maksud Kejayaan. “Mandagie”, pula maknanya Haute Couture. Mudah-mudahan dengan makna yang baik ini anak kami menjadi anak yang soleha, sayang pada ibu dan bapa dan taat kepada agama. InsyaAllah, terima kasih kepada semua yg memberikan ucapan yang baik-baik belaka. May god bless you all with your kind wishes, and i wish you all the same insyaAllah

sumber : instagram Jovian Mandagie

 

 

The following two tabs change content below.

SKIP THIS AD ×