berita

Foto : Shadila Nama Kekasih Alif Satar?

December 12th, 2013 | by Ai
Lensa Insta

Screen Shot 2013-12-11 at 9.28.59 PM

Dalam kesibukan hari bahagia Che Ta bersama pasangannya, Zain, rupanya dalam diam penyanyi yang terkenal dengan lagu Lelaki Seperti Aku ini dilihat sedang hangat menyulam cinta dengan kekasihnya.

Walaupun sebelum ini Alif Satar atau nama sebenarnya Muhammad Alif bin Mohd Satar mengakui sudah mempunyai kekasih, namun tak pernah lagi rasanya kami melihat wajah teman istimewanya yang dipercayai bernama Shadila itu.

Screen Shot 2013-12-11 at 8.26.41 PM

Foto di laman Instagram milik Alif Satar

Baru-baru ini, menerusi laman Instagram-nya, Alif Satar telah memuatnaik sekeping foto dimana di dalam foto tersebut, wanita yang didakwa sebagai kekasihnya turut ada bersama.

Apa yang menarik perhatian kami ialah, komen diantara seorang pengikut laman sosial Alif dan seorang lagi wanita bernama Shadilahalid, dipercayai teman wanita Alif.

Screen Shot 2013-12-11 at 9.17.33 PM

Pengguna laman Instagram bersama Shadila

Melalui laman Instagram Shadila pula, kami turut menjumpai beberapa keping fotonya bersama Alif Satar diikuti dengan status yang berbunyi, Only have eyes for him..

Menurut sumber-sumber rapat, hubungan mereka dipercai telah berputik sejak 3 tahun lepas.

Screen Shot 2013-12-11 at 8.20.20 PM

 Shadila dan Alif sudah 3 tahun menyulam cinta

Biarpun usianya mereka berdua berbeza enam tahun, namun itu tidak menjadi masalah bagi pasangan ini.

Apa-apa pun, kami doakan yang terbaik untuk hubungan mereka dan berharap agar kekal selama-lamanya. Mari layan foto-foto sweet mereka selepas ini.

Sumber : Instagram Alif Satar & Shadila

SKIP THIS AD ×