berita

[FOTO] ‘Skill Editing’ Tahap Legend Lelaki Ini Buat Kami Ketawa Berdekah, Kazar Pun Boleh Kalah!

December 8th, 2017 | by Arini Saleh
Lensa Insta

Semua orang sedia maklum, pelakon Kazar sememangnya gemar berkongsi gambar-gambar lucu yang dieditnya sendiri bersama selebriti antarabangsa. Boleh dikatakan skil editing Kazar memang A, level 999! Terhibur betul kami lihat gambar dan kapsyen yang disertakan terutama sekali jika bersama Jennifer Lopez. Selain Jennifer Lopez, ramai lagilah mangsa Kazar ini antaranya Cristiano Ronaldo, The Rock, Angelina Jolie dan ramai lagi.

Selain daripada Kazar, ada seorang lagi sifu editing dari seberang iaitu Syahril Ramadhan. Sekali tengok memang nampak real! Kalau macam ini Kazar pun boleh kalah.

Level editing tahap Ayah Pin

Di twitter, gambar-gambar menarik dan lucu daripada lelaki ini telah menjadi viral sehingga mendapat 21k retweet dan 9.1k likes. Memang ramai yang terhibur melihat wajah ‘selamba’nya bersama selebriti terkenal antarabangsa. Yang penting semua nampak real! Susahlah Kazar cari makan selepas ini.

Siapa lagi real?

 

 

 

Dengan Thor pun ada

Yang ini siap suap Justin Bieber makan

Selamba je muka

 

 

 

Dasar playboy, asyik bertukar je girlfriend! Hahaha

Siap urut kaki!

 

Memang salute sangat dengan kreativiti yang ada pada lelaki ini. Gambar pun nampak real dan tak fake. Beliau memang sangat terkenal dengan aksi lucu dan setiap gambar yang diupload mendapat ribuan likes dari peminat. Nak tengok banyak lagi gambar lain, korang boleh ke facebook beliau : Syahril Ramadan

sumber : Sarawakian Talk

The following two tabs change content below.

SKIP THIS AD ×