berita

Gadis Dilamar Ayah Kawan Sendiri

March 29th, 2021 | by Iera Zahirah
Kini Trending

Baru-baru ini tular seorang gadis dilamar oleh ayah kawannya sendiri. Gadis terbabit telah merancang untuk menikahi ayah kawannya sendiri yang merupakan seorang duda. Benar lah kata orang, cinta memang tidak mengenal usia.

Hubungan tak direstui keluarga

Lia Asyifa Arrifani atau dikenali sebagai Lia mengatakan hubungannya tidak direstui oleh keluarga gara-gara perbezaan umur. Tambahnya, umur ayahnya dengan pasangannya itu tidak jauh beza.

Awalnya keluarga saya tidak merestui hubungan ini, karena masalah umur yang terpaut jauh.

Walau bagaimanapun, hati kedua ibu bapanya akhirnya lembut setelah melihat anaknya lebih bahagia bersama lelaki pilihannya tersebut. Kata ibu bapanya lagi, selepas melihat anaknya bahagia, mereka tidak boleh melarang anaknya  selagi berada di jalan yang benar.

Jangan sakiti ayahnya

Menurut Lia, kawannya telah merestui hubungan mereka namun memberi amaran agar tidak menyakitkan ayahnya kalau ingin main-main dalam hubungan tersebut. Kisah percintaan mereka bermula apabila Lia sering ke rumah kawannya itu dan apabila keluar meluangkan masa, ayah kepada kawannya itu juga ikut keluar.

Video penuh

@lia_asyifaAyahnya temen w duda yaa bund, BIG NO to pelakor n cheating ? #fyp #fyp? #beranda #pelakor bye #GiniGayaGue #PUBGMB3AT #xyzbca #cheating #selingkuh

? Pamer Pacar Remix – o

Sumber : Tribun News , TikTok

SKIP THIS AD ×