berita

Gayakan Gaun Rekaan Rizman Ruzaini, Mampu Ke Fasha Sandha Jadi ‘Bride Of The Year’ Seterusnya?

March 25th, 2019 | by Mastura
Sponsored Post

Umum mengetahui kisah percintaan antara pelakon terkenal Fasha Sandha dan Aidil Aziz. Mereka juga kerap berkongsi gambar bersama di laman sosial masing-masing. Rata-rata netizen juga mendoakan agar mereka lekas berkahwin.

Nampaknya teka-teki peminat tentang tarikh pernikahan mereka bakal terjawab apabila Fasha berkongsikan gambar pre wedding mereka. Walaupun tiada sebarang makluman diberikan, netizen yakin tarikh perkahwinan mereka semakin hampir.

Fasha bakal menjadi next bride of the year?

Melihat posting Fasha Sandha bersama gaun mewahnya semasa pre-wedding minggu lalu, netizen dapat menjangkakan Fasha Sandha bakal mengikut jejak langkah rakan artis yang lain untuk mendapatkan gelaran “Wedding of The Year”.

Lihat je details baju Fasha semasa pre-weddingnya, cantik sangat! Walaupun gambar tersebut diambil menggunakan telefon HUAWEI P30 Series, masih jelas setiap perincian sulaman pada baju perkahwinannya itu. Hmmm.. Jealousnya tengok.

Rekaan Rizman Ruzaini, gaun Fasha dinanti ramai

Fasha berkongsi gambar di laman Instagramnya mengenakan gaun rekaan Rizman Ruzaini. Walaupun busana tu nampak dari jauh je, admin yakin memang letuplah baju tu! Memang impian setiap pasangan yang bakal bergelar raja sehari nak kenakan baju yang direka khas oleh pereka fesyen terkemuka tanah air seperti Rizman Ruzaini.

Raikan cinta Fasha & Aidil bersama teknologi HUAWEI P30 Series

Menerusi gambar yang dikongsikan, nampaknya gambar tersebut juga diambil menggunakan HUAWEI P30 Series. Hmm.. Ada apa-apa ke ni? Macam mana kami tau HUAWEI P30 Series?

Tengok teknik zoom yang digunakan, gambarnya tak pecah dan manik-manik yang menghiasi veil Fasha tampak begitu jelas dan menawan.

Tak sabarnya nak tunggu kemunculan HUAWEI P30 Series!

Nampknya kemunculan HUAWEI P30 Series ni dinanti ramai. Agaknya apa lagi feature terbaru yang akan diperkenalkan HUAWEI selain daripada teknik revolusi zoom kameranya?

Hmm.. Kalau korang nak tau, sama-sama kita nantikan kemunculan pertama HUAWEI P30 Series esok di Paris yang bertemakan “Rewrite The Rules”.

So, sementara kita tunggu perkembangan tarikh perkahwinan Fasha dan Aidil, jangan lupa usha laman web rasmi HUAWEI untuk sebarang maklumat lanjut tentang HUAWEI P30 Series.

Nak tengok pelancaran HUAWEI P30 Series secara langsung dari Parisesok? Haa.. Ni kami senaraikan untuk korang, pelancaran ni akan bermula jam 9 malam waktu Malaysia dan 2 petang waktu Paris ya..

HUAWEI YouTube @ Huawei Mobile
HUAWEI Facebook @ Huawei Mobile
HUAWEI Twitter @ Huawei Mobile

SKIP THIS AD ×