berita

Gila Gempak Celcom Punya Sale, Siap Nak Bagi Smartphones FREE. Rugi Tak Grab!

December 20th, 2019 | by Mastura
Shout Out!

Nak beli phone baru ke tak nak? Hmm.. Confius la banyak sangat model telefon sekarang ni!

Masih tercari-cari telefon pintar idaman? Dah nak masuk tahun baru ni takkan korang masih nak pakai phone yang sama? Chop! Buat apa nak beli telefon baru kalau korang boleh dapatkan secara PERCUMA!

Haa.. Ni kami nak bagitau yang Celcom nak beri korang telefon pintar percuma menerusi Celcom Gempak Sale! Selain tu, Celcom pun nak bagi korang pelbagai diskaun dan tawaran hebat khas untuk korang pengguna Celcom kat luar sana. Nak tau apa dia? Meh kami share dengan korang!

Celcom Gempak Sale tawaran berbaloi-baloi buat pengguna Celcom!

Haa.. Meh sini semua kami nak bagitau yang Celcom Gempak Sale telah pun bermula dari 27 November 2019 sehinggalah 28 Februari 2020 . Ada banyak tawaran menarik yang Celcom nak kongsikan dengan korang kat luar sana!

Korang layak mendapat pelbagai model telefon pintar tanpa perlu bayar wang pendahuluan pun tau. Korang hanya perlu melanggan pelan pascabayar Celcom Mobile je. Kami dengar, model telefon yang ditawarkan pun bukan biasa-biasa, ni antara model telefon yang menanti korang.

  • HUAWEI Mate 30
  • OPPO A5s
  • vivo Y11
  • Samsung Galaxy A10s
  • Samsung Galaxy A30s
  • realme C2
  • OPPO A5 2020
  • OPPO A9 2020
  • Samsung Galaxy A50s
  • iPhone 7 128GB
  • HUAWEI nova 5T
  • vivo S1

Macam mana? Hebat kan tawaran telefon pintar yang Celcom nak bagi ni? Ni kami kongsi pula cara untuk mendaftar bagi mendapatkan telefon percuma:

  1. Daftar secara atas talian atau terus ke Celcom atau BlueCube berdekatan.
  2.  Pilih telefon dan daftar pelan yang telah disediakan.
  3.  Bawa pulang telefon baru korang.

Rebut tawaran dan baucar menarik dengan pelan XP Lite

Menerusi pelan postpaid paling menjimatkan serta fleksibel di pasaran, XP Lite™, Celcom turut menawarkan baucar harian percuma kalau korang beli pas L atau M daripada XP Lite.

Korang boleh menikmati baucar dari Grab, GSC, Boost, Baskin Robbins, Texas dan banyak lagi. Tapi semua ni hanya kempen atas talian je tau. Kalau korang nak dapatkan pelan ni jangan lupa layari Celcom Online Shop.

Bukan itu saja, kalau korang pilih untuk add-on XP Lite pas L, korang juga boleh menikmati diskaun sehingga RM 28 tau! Bestnya!

Ada lagi… Jom dapatkan smartphones flagship pada harga promosi. GEMPAKLAH!

Eh..ada lagi tawaran untuk korang sempena Celcom Gempak Sale ni. Korang boleh mendapatkan penjimatan sehingga 55% pada pilihan telefon pintar flagship, termasuk keseluruhan siri Samsung Galaxy Note serta siri Samsung Galaxy S10 dan juga HUAWEI P30.

Melalui ‘EasyPhone Own’ Celcom, korang boleh bertukar ke telefon pintar yang baru dengan ansuran bulanan yang rendah setiap bulan. Caranya, korang hanya perlu upgrade telefon pintar sebelum kontrak korang tamat tempoh.

Tunggu apa lagi, rebut tawaran Celcom Gempak Sale sebelum menyesal!

Haa..Macam mana? Takkan korang tak berminat dengan tawaran Celcom ni, bukan setakat boleh dapat telefon pintar free, boleh upgrade phone, siap ada diskaun untuk pelan-pelan yang ditawarkan. Menyesal ni kalau tak grab sekarang.

Lagi menarik, korang juga sebenarnya berpeluang untuk dapat cashback sehingga RM180 kalau korang mendaftar dengan mana-mana Celcom Mobile Plan di Celcom Online Shop sepanjang promosi ni berlangsung tau!

Semua ni dan banyak lagi menanti korang hanya di Celcom Online Shop. Kalau korang nak dapatkan lebih maklumat mengenai Celcom Gempak Sale ni layari saja laman web rasmi Celcom hari ini!