berita

Grand Opening Outlet ONE LIVING Yang ke-33 Tawar Diskaun Sehingga 80%! Rugi Tak Pergi!

July 31st, 2019 | by Intan Mahsuri
Shout Out!

Bercerita bab shopping barang elektrik memang kita tak dapat nafikan ONE LIVING antara outlet yang menjadi pilihan utama pengguna negara. Ye la! Harga yang ditawarkan bukan saja murah malah ada pelbagai tawaran hebat untuk korang.

Kali ni ONE LIVING kembangkan lagi sayap perniagaan diorang dengan pembukaan cawangan yang ke -33 di Senawang. Awesome kan? Bagi korang yang tak tahu, ONE LIVING adalah outlet yang menjual pelbagai barangan elektrik, perkakasan dapur dan juga pelbagai jenis lampu. One stop centre lah kiranya! Nak cari apa saja perkakasan rumah, ONE LIVING ada tawarkan.

Datang awal, kena beratur panjang nanti!

Paling penting, bila nak shopping di ONE LIVING, korang kena datang awal dan beratur siap-siap. Selalunya sebaik saja kedai buka jam 10 pagi, orang ramai dah dibenarkan untuk grab barang-barang promosi. Jadi, pastikan korang tak terlewat ye. Nanti putih mata.

Diskaun sehingga 80%! Macam-macam jenama ada!

Selain tu, diskaun yang diberikan bukan sikit-sikit. Ianya sehingga 80% diskaun bagi barangan terpilih. Best kan? Bayangkanlah korang boleh beli pengering rambut pada harga RM9, seterika RM9, cerek air RM57 dan mesin basuh automatik jenama Jepun 7kg, hanya pada harga RM499.

Ni la masa korang boleh beli barangan elektrik dan keperluan rumah. Terutamanya, bagi korang yang nak masuk rumah baru atau nak tukar perkakasan elektrik, rumah dan bilik air yang dah uzur tu.

Lagi pula, barangan elektrik dekat ONE LIVING  terdiri daripada jenama-jenama terkemuka seperti LG, Toshiba, Sony, Samsung, Sharp, Electrolux, Beko, Panasonic, Philips, Tefal, Haier, Mitsubishi Electric, Deka, Elba, Rubine,TEKA, Isonic, Joven, Milux, Livinox, Blue Air, Bayu Air,Khind, Honeywell, Ecovacs, Superecoo dan banyak lagi. Memang berbaloi kalau beli.

Diskaun kaw-kaw! Rugi tak beli!

Sempena pembukaan ONE LIVING Senawang, korang boleh nikmati pelbagai promosi hebat. Kan tadi admin dah bagitahu ada diskaun sehingga 80%. Cakap je korang nak beli apa semua ada.

Antara barang yang mereka tawarkan termasuklah televisyen, peti ais, mesin basuh, ketuhar, pengisar makanan, vakum rumah, lampu dinding, chandelier, lampu bilik dan banyak lagi.

Tengok tu memang murah harga yang mereka tawarkan. Jangan kata admin tak share info ni. Korang boleh rujuk sendiri macam dekat atas.

Nak beli TV pun boleh! Tengok tu, harga yang ditawarkan memang menarik. Kalau nak lagi untung beli sekali dengan sound bar, meriah sikit rumah tu.

Bagi yang nak tukar penghawa dingin, korang try usha-usha yang dekat sini. Harga berpatutan. Murah dari kedai lain dah ni. Tak suka sejuk-sejuk, beli kipas pun boleh. Tak ada masalah!

Ha! Peti sejuk dan mesin basuh pun ada. Yang mana peti ais dah habis gas dan nak tukar yang baru, dekat sini banyak pilihan. Pilih la ikut kemampuan korang. Mesin basuh pun ada tu. Rekaan terkini lagi.

Jangan risau barangan dapur macam hood dengan hob pun ada! Untuk yang suka mandi air panas tu, beli ja water heater dekat ONE LIVING.Dah tak gaduh sejuk nak mandi pagi-pagi. Harga pulak tengah murah. Rugi la tak beli.

Last but not least, lampu! Korang yang suka hias rumah tu, boleh la dapatkan pelbagai jenis lampu dengan rekaan terkini. Banyak gila pilihan dari yang kecil hingga yang besar. Jenoh rambang mata.

Diskaun 50% untuk periuk nasi Tefal!

Ini antara tawaran yang korang tak boleh lepaskan. Wajib grab. Siapa nak bagi 50% diskaun untuk periuk nasi Tefal model RK8105?

Kalau sebelum ni harga yang ditawarkan RM429, tapi bila lepas diskaun korang hanya perlu bayar RM214 dengan syarat korang kena bawak dan tukar periuk nasi lama korang atau korang boleh juga beli Tefal Blender model BL962 untuk menikmati diskaun hebat ini.

Tefal Blender ni akan mudahkan urusan korang di dapur. Lepas ni nak masak rendang, nak menumis rempah atau apa saja jadi senang. Masuk je bahan yang nak dikisar dan kemudian nyalakan suis. Tak sampai berapa saat dah terkisar semua bahan masakan korang. Tinggal masuk dalam kuali je lagi.

Jenama Tefal memang tak pernah menghampakan! Periuk Tefal model RK8105 ni besar. 1.8 liter tau! Nak masak nasi untuk keluarga yang besar pun jadi mudah tak perlu nak masak dua tiga kali.

Paling best, aroma nasi akan sentiasa kekal begitu juga dengan suhunya. Asalkan periuk berada dalam setting warm, nasi akan kekal panas dan enak untuk dinikmati.

Beli 1 Percuma 2!

Bagi korang yang nak beli seterika, sekarang tengah ada promosi power! Beli Tefal Steam Iron model GV6840 pada harga RM1499 atau Tefal steam iron GV7830 pada harga RM1699 dan korang akan dapat Tefal IH Rice Cooker model RK6041 berharga RM659 dan ironing board bernilai RM469.

Mudah la korang nak iron baju lepas ni dengan adanya Tefal Steam Iron. Urusan menyeterika baju dah tak renyah lagi. Kedutan pada pakaian pun mudah hilang.

PWP pun ada!

ONE LIVING dan PWP memang tak dapat dipisahkan lagi. Istimewa kali ini di One Living Senawang, bila korang beli LG 4K Smart TV  model 55UK7500P, korang akan nikmati 68% diskaun untuk LG soundbar model SK6. Dari harga RM1885 tinggal RM599! Power tak?

Baru ummph tengok filem hantu atau filem aksi. TV pulak guna LG 4K smart TV, gambar jelas, warna plak HD! Memang superb!

Korang juga boleh dapatkan kipas siling DC yang terdiri daripada beberapa jenama terkemuka termasuklah Deka, Rubine, Bayu Air dan Khind. Admin suka kipas siling DC sebab convenience sangat. Design siap dengan lampu, lepas tu penggunaan tenaga jimat sehingga 50% berbanding kipas biasa. Bunyi pulak sangat perlahan dan tak bising.

Jangan lupa, korang boleh dapatkan harga istimewa untuk model baru TV terdiri daripada SAMSUNG, SHARP dan SONY. Antara model yang ditawarkan adalah SAMSUNG UA65RU8000KXXM, SAMSUNG UA82RU8000KXXM, SAMSUNG UA55RU7400KXXM dan SAMSUNG QA55Q60RAKXXM.

SHARP pula tawarkan TV model  4TC70AH1X dan 4TC60AL1X. Manakala SONY menawarkan harga terbaik untuk model KD55x8000G dan model KD65X8000G. Pilih, jangan tak pilih!

Join contest jom!

Siapa tak suka kalau dapat perkakasan dapur secara PERCUMA kan? Apa yang korang kena buat untuk menang periuk nasi Tefal berharga RM499  hanya ikut arahan di bawah, okay?  Cuma jangan lupa untuk check out promosi yang One Living tawarkan pada 2 Ogos nanti.

Hadiah:
1x periuk nasi Tefal (RK8145) bernilai RM499
———————————————————————————

Ikut langkah mudah dibawah untuk jadi pemenang bertuah!

? ?Teka lokasi & menang?
Langkah 1: ? Like post ini & jadi salah seorang pengikut setia ONE LIVING Sdn Bhd;
Langkah 2: Teka lokasi dimana promosi One Living bakal berlangsung nanti
Langkah 3: Komen”I’m going to ONE LIVING Grand Opening Promosi on 2 – 4 AUG 2019! Waze: One Living Senawang – 33LH (https://waze.com/ul/hw22x3jdrx)”
Langkah 4: Follow One Living tau!

Peraduan berakhir: 31 JULAI 2019, 23:59 malam
Pemenang akan diumumkan pada 1 Ogos 2019

**Hadiah mestilah di tuntut oleh pemenang di ONE LIVING Senawang – 33LH pada 2 hingga 4 Ogos 2019.
**Penyertaan berulang tidak dibenarkan
**Tertakluk pada terma dan syarat

Penuh bonet kereta diorang ni membeli!

Memang tak sah kalau datang sale ONE LIVING, kalau balik tu bonet tak penuh. Bagi korang yang nak datang ONE LIVING Senawang nanti, make sure bonet kereta kosong. Nanti senang nak beli banyak barang.

ONE LIVING memang cukup terkenal kerana sales person mereka terlatih dan mereka akan bantu korang untuk buat pilihan yang betul bersesuaian dengan bajet.

Kalau lepas tu ada masalah, jangan bimbang, mereka akan berusaha untuk bantu kerana kepuasan hati korang adalah keutamaan mereka. Sesuai la dengan slogan mereka ONE LIVING, your one stop for better living.

Jangan lupa untuk waze ONE LIVING Senawang :<https://waze.com/ul/hw22x3jdrx>

Berikut adalah detail promosi:

ONE LIVING SENAWANG – GRAND OPENING PROMOSI!!!

Tarikh: 2 – 4 OGOS 2019
Masa: 10 pagi – 9 malam
Alamat: 216 & 217, Jalan Lavendar Heights 2, Lavendar Business Square, Jalan Senawang, 70450 Seremban, Negari Sembilan.
One Living Senawang – 33LH <https://waze.com/ul/hw22x3jdrx>
No Tel: 06-675 1160 / 1700-81-8480

Facebook: ONE LIVING