berita

Guna Aplikasi MAE Untuk Nikmati Pulangan Tunai Setiap Hari dan Minggu! Jimat Belanja!

June 22nd, 2021 | by Sya Alkaf
Shout Out!

Nak jimat berbelanja ni bukan senang, lagi-lagi untuk orang yang dah berkeluarga. Barang keperluan harian seperti makanan dan barangan basah di pasaraya bukannya selalu ada promosi.

Tapi ada trick dia tau macam mana nak dapatkan penjimatan lebih, jom kami kongsikan..

Guna aplikasi MAE untuk dapatkan rebat tunai! Barulah lebih jimat dan berbaloi!

Sebagai seorang pengguna aplikasi MAE daripada Maybank2u saya akui aplikasi ni memang senang digunakan, ianya adalah aplikasi terbaru yang hadir dengan ciri perbankan online lengkap. 

Serta fungsi-fungsi baru macam Expenses yang membenarkan pengguna untuk track setiap perbelanjaan mereka, tabung untuk penjimatan wang secara automatik, membuat pembelian, pemindahan wang dengan mudah dan macam-macam lagi.

Melalui aplikasi yang sama korang juga boleh menggunakan fungsi Scan & Pay di lebih 250,000 pusat jualan seluruh negara! Termasuk pasaraya dan pelbagai lagi rangkaian peruncitan lain. Cool kan!

Malah, sebilangan gerai serta trak makanan pun dah mula menerima bayaran melalui aplikasi ni ya, scan je untuk transaksi yang lebih selamat tanpa sebarang kontak fizikal diantara peniaga dan juga pembeli. 

Tambah mengujakan lagi, pengguna juga berpeluang menikmati ganjaran hebat yang ditawarkan MAE! Hoyeahh!

Pulangan tunai sebanyak RM5 setiap hari!!

Dengan setiap transaksi berjumlah RM10 di pusat pembelian terpilih, korang berpeluang untuk dapat pulangan tunai sebanyak RM5 setiap hari dari 22 Jun sehingga 22 Ogos 2021.

Pergi shopping, tapau makan, beli barang dapur atau ke farmasi sekali pun Scan & Pay je okay! Barulah lebih besar peluang korang untuk memenangi pulangan tunai!

Senarai penuh peniaga yang mengambil bahagian boleh di lihat di SINI

Pulangan tunai RM10 mingguan pun ada guys..

Nak menang pulangan tunai RM10 setiap minggu? Mudah! Buat pembayaran bil atau top up credit korang melalui aplikasi MAE.

Korang hanya perlu melakukan transaksi ini dua kali seminggu dengan pembayaran minima RM20 dalam satu transaksi kemudian 4,000 pemenang bertuah akan dipilih secara rawak.

Ohh kalau korang bernasib baik korang ada chance untuk menang pulangan tunai ni lebih dari sekali! Wohoo!

Bawa pulang iPhone 12 Pro Max, Sony PlayStation 5 atau wang tunai RM1,000!

Paling best MAE bukan ada pulangan tunai je, dorang juga menawarkan hadiah istimewa seperti Sony PlayStation 5, iPhone 12 Pro Max dan baucar Shopee bernilai RM3,600!!

Apa yang korang perlu lakukan hanyalah buat pembayaran bil atau top up credit dengan kadar minima RM20 menggunakan aplikasi MAE dua kali seminggu dalam tempoh 9 minggu sebanyak 18 kali untuk peluang membawa pulang hadiah menarik di atas.

Bonus untuk pengguna yang top up credit sebanyak 18 kali menerusi aplikasi MAE dalam tempoh 9 minggu korang juga berpeluang membawa pulang wang tunai tambahan sebanyak RM1,000! Syoknya!

Bukan pelanggan Maybank pun boleh guna aplikasi MAE tau!

Ekslusif untuk pengguna yang tak ada akaun Maybank, korang layak untuk menerima RM8 sebaik sahaja korang muat turun aplikasi MAE dan membuat pendaftaran akaun MAE (percuma)!

Ianya sangat mesra pengguna, tak ada pening kepala nak kena pergi ke kaunter atau sebagainya semuanya di hujung jari je. Hanya beberapa klik dah siap akaun MAE korang.

So apa tunggu lagi? Daftar cepat sebab pemberian RM8 untuk setiap akaun baru MAE adalah promosi terhad sehingga 31 July 2021 je! Jangan terlepas geng rugi!

Layari laman web rasmi mereka di SINI untuk mengetahui lebih lanjut tentang pendaftaran akaun MAE. 

Untuk sebarang info tambahan mengenai kempen pulangan tunai yang ditawarkan MAE korang boleh klik di SINI. Aplikasi MAE tersedia di Google Playstore dan Apple App Store untuk dimuat turun.

SKIP THIS AD ×