berita

Hanya Ambil Gambar Si Meowy & Korang Berpeluang Memenangi Hadiah Bernilai RM300!

June 26th, 2020 | by Aimi Raihana Mudzakir
Shout Out!

“Si Meowy dah makan ke belum agaknya?”

Korang yang bela kucing mesti pernah berdepan dengan situasi ni kan? Pergi mana-mana pun asyik teringat kucing kat rumah. Maklumlah, kucing ni bukan dianggap sebagai haiwan peliharaan je, dah macam keluarga sendiri.

Makanan kucing antara perkara penting dalam pemeliharaan kucing. Kena pilih yang menambah selera dan memenuhi keperluan khasiatnya. Kalau korang mencari makanan kucing terbaik, kami rekomen yang ni..

Makanan kucing Me-O, sesuai untuk semua jenis baka kucing

Nak kucing korang makin gemuk dan berbulu cantik? Pilih la makanan kucing Me-O sebagai makanan harian Si Meowy korang. Ia diperbuat daripada bahan yang berkualiti tinggi dan sememangnya bagus untuk kucing!

Me-O ada pelbagai jenis produk daripada dry food hingga wet food. Ia juga mempunyai makanan berbentuk snek kucing (dry treat and lick).

Sebenarnya dah ramai pencinta kucing berikan makanan kucing Me-O untuk kucing mereka. Ini terbukti yang ia sangat sesuai diberikan untuk mana-mana baka kucing. Korang pun boleh cuba nanti!

Ada 5 variasi untuk Si Meowy korang nikmati

Kalau korang nak tahu, makanan kucing Me-O ditampilkan dengan pilihan 5 variasi, iaitu Daging dan Sayuran, Ayam dan Sayuran, Seafood, Gourmet dan Mackerel. Semuanya mampu menambah selera kucing.

Mengandungi nutrien yang seimbang & berkhasiat

Korang mesti nak tahu kandungan nutrien yang ada dalam makanan kucing Me-O kan? Kami dah senaraikan untuk korang kat bawah ni. Nutriennya seimbang dan cukup berkhasiat untuk kucing korang.

  • Taurina – Asid Amina yang sangat penting untuk fungsi mata dan meningkatkan kemampuan penglihatan
  • Vitamin C – Meningkatkan sistem keimunan tubuh dan membantu mengurangkan stres akibat daripada persekitaran
  • FLUTD (Penyakit kucing pada saluran kencing bawah) – Formula ini dikembangkan untuk mencegah risiko penyakit kucing pada saluran kencing bawah dan batu ginjal.
  • Omega 3, 6 dan Zinc – melembutkan kulit dan bulu kucing.
  • Sodium rendah – membantu menurunkan risiko tekanan darah tinggi, penyakit ginjal dan sakit jantung pada kucing
  • Kalsium, fosfor dan Vitamin D – menguatkan gigi dan tulang

Me-O meningkatkan selera makan Si Meowy, bulu pun cantik & sihat!

Senang cerita, makanan kucing Me-O bagus untuk tumbesaran dan kesihatan bulu kucing. Kucing korang akan cepat gemuk, bulu pun makin sihat, lembut dan lebat. Bab pembuangan, tak perlu risau sebab memang tak berbau!

Sertai “Peraduan Gambar Si Meowy Ceria Bersama Me-O”

Pencinta kucing mesti suka ambil gambar kucing kan? Apa kata korang join “Peraduan Gambar Si Meowy Ceria Bersama Me-O”. Korang mungkin antara 500 orang bertuah memenangi hadiah berupa set rumah kucing bersama hamper yang bernilai RM300 wei!

Take note! Contest ni bermula 15 Jun 2020 hingga 31 Ogos 2020 tau. Cara sertai contest ni pun senang je! Korang boleh rujuk langkah penyertaan di bawah.

  1. Ambil gambar paling kreatif Si Meowy korang bersama makanan kucing Me-O.
  2. Like Facebook Page MyMeoCat.
  3. Hantar gambar Si Meowy korang & isi butiran penuh korang di borang peraduan (KLIK SINI)
**Para pemenang akan dipilih berdasarkan gambar Si Meowy yang paling kreatif, comel bersama makanan kucing Me-O.

Makanan kucing Me-O boleh didapati di mana-mana pasar raya, kedai runcit, kedai haiwan peliharaan dan secara online di https://www.pcmonlineshop.com. Cepat dapatkannya dan sertai “Peraduan Gambar Si Meowy Ceria Bersama Me-O”. Siapa tahu, korang antara 500 orang yang bertuah tu. Seronoknya!

Nak tahu lebih lanjut tentang makanan kucing Me-O? Korang boleh terus ke Facebook Page MyMeOCat. Jangan lupa LIKE dan FOLLOW untuk ketahui perkembang terkini mereka. Miaw!