berita

Hiasi Muka Depan Majalah Cosmopolitan, Nur Fathia Nampak Seksi & Liar?

May 21st, 2014 | by Ai
Isu & Kontroversi

nur fathia-8

Bukan sekali dua aktres cantik, Nur Fathia menghiasi muka depan majalah-majalah tempatan dan imej seksinya juga bukan baru diperkatakan.

Fathia sering kali tampil mengenakan pakaian agak terdedah di bahagian bahu dan dada hingga pernah menampakkan pangkal payudaranya di beberapa sesi bergambar untuk majalah mahupun surat khabar sebelum ini.

Terbaru, keseksian Fathia sekali lagi mencuri perhatian peminat apabila mereka melihat wajah pelakon itu terpampang di muka depan majalah Cosmopolitan isu Jun 2014.

Tampil dengan gaun ala kemban warna jingga paras peha, Fathia bagaimanapun kelihatan sangat berbeza. Malah, kekasih Aiman Hakim ini juga turut mengakui perkara tersebut.

Screen Shot 2014-05-20 at 17.58.59

Bagaimanapun, ramai peminat menganggap imej Fathia kali ini nampak liar berbanding karakter semulajadinya yang comel dan kelihatan suci.

nur fathia-1

Namun begitu, ada juga yang melihat rupa paras Fathia mirip beberapa artis Hollywood dan Bollywood termasuklah Ashley Tisdale, Katy Perry, Katrina Saif dan ramai lagi.

nur fathia-4

nur fathia-5

nur fathia-6

nur fathia-7

Sekali pandang memang susah nak cam, mujurlah ada nama Fathia tertera pada majalah tersebut. Apapun, jom lihat beberapa keping foto Fathia yang cun melecun di bawah ini.

Kredit foto: Instagram Nur Fathia

SKIP THIS AD ×