berita

Hun Haqeem Gembira Berlakon Dengan Daiyan Trisha – ‘Saya Pernah Crush Dekat Dia’

November 28th, 2023 | by Shahrin
Kini Trending

Hun Haqeem

Pelakon tampan Hun Haqeem meluahkan rasa gembira apabila akhirnya digandingkan dengan aktres Daiyan Trisha yang pernah menjadi ‘crush’ hatinya dalam drama terbaharu berjudul W Two Worlds.

Artikel Berkaitan: Hun Haqeem Sering Ditanya Soal Jodoh Setiap Kali Hari Raya – ‘Saya Senyum Je, Sebab Tahun Ini Masih Single’

Artikel Berkaitan: Amir Ahnaf Jawab Tuduhan ‘Sailang’ Anna Jobling Daripada Meerqeen – ‘Saya Tak Merampas Dia Dari Sesiapa’

Pernah ‘crush’

Hun Haqeem

Ketika ditemui OhBulan! Hun atau nama sebenarnya Haqeem Hermy, 25, menyifatkan Daiyan sebagai seorang pelakon yang komited dengan kerjayanya.

Saya pernah ‘crush’ dekat dia. Saya dan Daiyan pernah bekerjasama dalam beberapa jenama, kami buat photoshoot bersama juga sebelum ini.

Daiyan seorang yang komited dengan kerja dia. Semua kerja yang dia terlibat akan dilakukan sehabis baik.

Dia akan berikan segala yang dia ada untuk pastikan karya yang dihasilkan berkualiti.

Hun berkata demikian ketika ditemui pada majlis sidang media drama terbaharu terbitan Viu berjudul W Two Worlds yang berlangsung di Pusat Konvensyen Kuala Lumpur, pada Selasa.

Mengulas lanjut mengenai keserasian dalam drama tersebut, Hun berkata tidak menjadi masalah buatnya memandangkan mereka pernah berkerjasama sebelum ini.

Dalam masa sama, aktor kelahiran Sarawak itu terbuka untuk bergandingan dengan Daiyan dalam mana-mana naskhah kelak.

Kalau bercakap pasal keserasian dalam drama ini pula semuanya baik, sebab kami memang dah kenal dan kawan di luar.

Kalau impian itu jadi atau tidak pun saya tetap bersyukur kenal Daiyan sebagai rakan seindustri.

Dia seorang pelakon yang sangat menakjubkan. Pada masa akan datang kalau saya ada projek bersama dengan Daiyan saya akan setuju.

Selain Hun, W Two Worlds turut dibintangi pelakon Faizal Hussein, Mierul Aiman, Elizabeth Tan, Tony Eusoff dan ramai lagi.

SKIP THIS AD ×