berita

Video : Jom Tampil Lebih Cantik Dengan Fesyen Tudung Ala Wanita Arab

August 28th, 2014 | by Ai
Kini Trending

Screen Shot 2014-08-08 at 19.28.48

Hakikatnya, gaya bertudung ala wanita Arab memang bersesuaian dengan wanita Asia. Sebab itulah ramai yang memilih untuk menggayakan fesyen ini dimana-mana saja.

Mana taknya, fesyen bertudung begini memang selesa sangat tau! Fabrik yang selalu digunakan ada cotton. Ini kerana kain jenis cotton mudah dibentuk dan kemas. Barulah boleh keluar dengan insan tersayang.

Nak-nak kalau si buah hati ajak dinner bersama, wah, bertambah sayanglah dia bila tengok kita cantik dan bergaya kan? Cepat-cepat dia masuk meminang. Hehe. Nak tau macam mana cara bergaya ala wanita Arab? Jom tengok video di bawah.

03-01Oh ya, kepada semua para hijabista yang mahu memenangi RM20,000 dengan mudah, apa kata anda sertai peraduan yang dianjurkan oleh Sunsilk Lively Clean & Fresh. Tak susah pun, anda hanya perlu kongsikan perjalanan hijab anda bersama Sunsilk serta apa saja aspirasi yang ingin anda capai dengan sekreatif mungkin. Jika bertuah, Sunsilk akan membantu anda mencapai aspirasi tersebut. Jom layari laman Facebook Sunsilk Malaysia untuk maklumat lanjut. Peraduan ini bermula dari 7 Ogos 2014 hingga 14 September 2014. Selamat mencuba!

SKIP THIS AD ×