berita

Ini 4 Senario Yang Mungkin Terjadi Pada Tandas Rumah Korang Bila Buat Rumah Terbuka!

May 27th, 2019 | by Bieha
Kini Trending

Dah jadi macam satu kemestian pulak untuk adakan rumah terbuka bila tibanya Hari Raya. Yelah, raya kan sebulan,  kenalah beraya sakan!

Buat rumah terbuka ni memang best dan enjoy. Yelah, masa ni lah nak jumpa dan eratkan silaturrahim antara keluarga, jiran tetangga dan kawan-kawan. Tapi..dalam keseronokan buat rumah terbuka tu, mesti akan timbul satu masalah bagi tuan rumah.

Nak tahu apa? Masalah tandas! Jom baca antara situasi-situasi yang selalu tuan rumah hadapi bila buat rumah terbuka..Korang pun macam ni?

Dah tak tahan nak membuang, tapi ada orang lah pulak!

Biasalah bila buat rumah terbuka, macam-macam makanan ada. Kita pun makan macam takde hari esok. Sate, nasi beriyani kambing, rendang, asal nampak depan mata semua korang hentam.

Haa..lepas tu, meranalah perut korang memulas. Elok-elok berlari nak ke tandas, pulas pintu, ciss..ada orang lah pulak! Alamak..dah hujung-hujung ni..

Tandas dah macam kena pecah masuk..

Paip air tak tutup, kertas tisu berselerak atas lantai dan lantai kotor penuh dengan bekas tapak kaki, ni adalah situasi biasa yang korang kena expect bila ramai orang guna tandas kat rumah korang. Rasa nak pitam tengok tandas rumah sendiri!

Aduhhh! Tapi nak buat macam mana kan. Tunggu jelah semua tetamu balik dan cuci tandas korang tu. Huhu..

Alamak, siap tinggal ‘hadiah’..

Yang ni memang selalu terjadi. Kadang-kadang bila kita dah sesak nak guna tandas, angkat penutup mangkuk tandas, tiba-tiba ada ‘surprise’ yang pengguna sebelumnya tinggalkan.

Tak pasal-pasal, korang dapat hadiah yang bau semerbak. Haha..So, nak taknak, kenalah bersihkan ‘hadiah’ yang ditinggalkan tu. Euw!

Tandas rumah ke, tandas awam ni?

Perkara ni memang antara perkara yang korang kena expect bila jemput orang ramai datang rumah. Nak-nak bila korang hidangkan lauk yang ada petai, jering dan pedas-pedas.

Perghhh..memang padulah bau tandas korang tu. Dah macam bau tandas awam! Haha. Bersilih-ganti orang masuk. Mangkuk tandas pun dah berubah warna. Bertabahlah, takyah pening-pening, sebab kitorang nak bagi korang satu solusi yang memang berkesan untuk selesaikan semua masalah korang ni!

Dengan Mr.Muscle, kerja mencuci tandas pun dah jadi mudah!

Image result for mr muscle fresh discs malaysiaBila tandas kita dah kotor dan berbau, nak tak nak kenalah cuci jugak kan. Mangkuk tandas tu pulak nak kena sental sampai berkilat. Tapi, kadang-kadang kesan-kesan kotoran dan bau tu susah betul nak hilang. Nasib baik ada Mr Muscle® Fresh Disc baharu ni!

Haa..kalau korang nak tahu, Mr Muscle® Fresh Disc baharu ni adalah sejenis alat anti-kotoran yang membantu membersihkan sekitar mangkuk tandas, sekaligus menghalang mendapan kerak kapur.

Bukan itu je, ia juga boleh mencegah kotoran yang mengandungi kuman dan meninggalkan haruman yang berpanjangan setiap kali tandas dipam. Nak guna pun senang. Nah, tengok video ni..

Mr Muscle® Fresh Disc baharu ni juga lebih praktikal dari pencuci mangkuk tandas yang lain kerana ia akan larut sendiri apabila tandas di pam. Tak payah susah-susah nak cabut bila dah selesai mencuci.

Ia juga terdapat dalam dua aroma iaitu citrus dan lavender. Bolehlah korang pilih haruman kegemaran korang. Yang penting, haruman Mr Muscle® Fresh Disc baharu ni tahan lama tau!

Bila guna Mr Muscle® Fresh Disc baharu ni, bau macam tandas hotel pulak!

Lepas ni, korang tak payah lah susah hati bila nak buat rumah terbuka dan panggil orang ramai datang rumah. Sebab, Mr Muscle® Fresh Disc baharu ni ada sebagai penyelamat tandas korang!

Hanya, isi, tekan dan pam, korang dah boleh nikmati tandas yang bersih dan harum sehingga 7 hari!

Kalau buat rumah terbuka raya nanti, jangan lupa pastikan Mr Muscle® Fresh Disc baharu ada dalam simpanan korang ok! Selamat Hari Raya!

Untuk maklumat lanjut, jom follow Facebook dan layari laman web Mr Muscle®.