berita

Ini 5 Sebab Kenapa Korang Perlu Dapatkan HUAWEI Mate40 Pro Sekarang!

December 11th, 2020 | by Hanis Aliaa
Teknologi

Satu hari lagi untuk korang mendapatkan HUAWEI Mate40 dan 3 perkara yang korang kena lakukan sebelum 12 tengah malam hari ini ialah klik pada link HUAWEI Mate 40 Pro, add-to-cart, dan check out pada 12 tengah malam.

HUAWEI Mate40 Pro mempunyai ciri-ciri yang mengagumkan dan berinovasi. Tak kisahlah dari segi fotografi, ciri-ciri untuk bekerja fungsi-fungsi tertentu yang korang jangkakan untuk kehidupan moden ini.

HUAWEI Mobile Services (HMS) juga meningkat dengan pesat tahun lalu dan telah membantu meningkatkan kehidupan pengguna dengan aplikasi pintar. Apa saja yang dimiliki Google, HUAWEI pun ada.

Dan dalam sesetengah kes, HUAWEI mampu memberikan lebih baik dengan menawarkan pengalaman dan ganjaran yang lebih hebat kepada pengguna. Jom kami kongsi apa yang best tentang HUAWEI Mate40 Pro!

1. Teman ketika bersenam di rumah

Susah kan bila bersenam tapi dalam masa yang sama korang nak jawab panggilan, check notification atau hanya nak tengok jam. Lagi-lagi kalau korang berpeluh, memang struggle wei!

Tapi dengan HUAWEI AI Gesture Control yang ada pada HUAWEI Mate40 Pro, korang boleh mengawal peranti secara hands-free. Gerakkan tangan untuk menghidupkan peranti atau swipe ke kiri, kanan, atas dan bawah untuk menavigasinya. Senang kan?

2. Sesuai dibawa untuk jungle trekking

Nak rakam detik korang mendaki Bukit Broga tapi susah sebab keadaan lereng bukit yang tidak rata. Kalau jenama smartphone lain mesti bergoyang setiap kali merekod filem semasa dalam perjalanan. Tapi, korang tak perlu risau!

Dengan Sport Shake Shooting Mode pada HUAWEI Mate40 Pro, korang kini dapat mengimbangi pergerakan kamera yang tidak seimbang. 

Korang juga boleh menggunakan Petal Maps kerana ianya mudah dicari dan dinavigasi. Korang bahkan boleh menggunakan AI Gesture Control HUAWEI Mate40 Pro di peta.

3. Penyelamat bila korang tak cukup cash

Tengah syok makan tengah hari dengan kawan, tiba-tiba teringat yang duit korang tak cukup. Jangan risau, dengan satu tap pada HUAWEI Mate40 pun korang boleh buat transaksi yang selamat tau.

Hanya perlu menghubungkan kad kredit ICBC UnionPay korang je. Kad debit dari bank utama, kad prabayar dan e-wallet akan tersedia di HUAWEI Pay tak lama lagi.

4. Peranti paling ngam untuk yang bekerja dari rumah

Bekerja dari rumah bukan mudah. Ada masa korang perlu hantar dokumen kat bos tapi takde scanner. Bila scan guna telefon nampak bayang-bayang pulak.

Dengan Golden Snap 2.0, eksklusif untuk pengguna HUAWEI Mate40 Pro, korang boleh mengimbas dokumen tanpa scanner dan bayang. Dengan HUAWEI Docs, ia dapat membantu mengakses semua fail penting korang dengan mudah.

Tools yang ada juga mudah digunakan, membantu korang mengedit fail dengan senang walaupun pada HUAWEI Mate40 Pro.

5. Teman setia saat membeli-belah secara online

Buat yang selalu shopping secara online dan suka membandingkan harga di pelbagai platform e-dagang mesti korang rasa susah nak buat perbandingan dengan hanya satu skrin. Tapi dengan Smart Multi Window, korang kini dapat buka 3 aplikasi secara serentak untuk membandingkan harga. Syoknya!

Dan dengan HUAWEI MeeTime, korang boleh berkongsi skrin dengan rakan ketika browsing produk dan memilih item yang ingin korang beli.

Tawaran best untuk korang!

Apa yang paling best, ialah HUAWEI ada tawaran luar biasa untuk pengguna HUAWEI Mate40 Pro. Korang akan mendapat penstoran percuma sebanyak 50GB  HUAWEI Mobile Cloud Storage selama 12 bulan, 3 bulan akses VIP HUAWEI Video, baucar RM40 untuk HUAWEI Books dan banyak lagi 

Untuk mendapatkan lebih banyak maklumat mengenai HMS, tonton video di bawah.

HUAWEI Mate40 Pro, telefon pintar serba boleh 2020 berharga RM4,299 dengan FREEBIES bernilai sehingga RM3,300 termasuk HUAWEI Sound X bernilai RM1,299 (terhad kepada 1000 unit saja, siapa cepat dia dapat) boleh didapati secara rasmi pada 12.12 di laman web rasmi HUAWEI, HUAWEI Experience Stores (HES), kedai telekomunikasi terpilih dan Lazada!

Cepat grab mana-mana yang korang berkenan!

Selain HUAWEI Mate40 Pro, HUAWEI juga mempunyai rangkaian produk luar biasa antaranya HUAWEI Y7a, HUAWEI x Gentle Monster Eyewear II, HUAWEI Freebuds Pro, HUAWEI WATCH GT2 Pro, HUAWEI MateBook 14 and HUAWEI MatePad T10s. Korang boleh usha di HUAWEI Store untuk info lanjut mengenai produk-produk ini.

HUAWEI juga sedang mengadakan kempen Better Together tahunannya. Mulai sekarang hingga 3 Januari 2021, pelanggan HUAWEI bertuah berpeluang memenangi hadiah bernilai sehingga RM300,000, di mana seorang pemenang bertuah akan membawa pulang Proton X50 yang baru!

Dan korang tahu tak, HUAWEI MateBook 14 laptop terbaik dengan prestasi hebat yang dilengkapi AMD Ryzen™ 5 4600H dan AMD Ryzen™ 7 4800H untuk beroperasi dengan lancar dan senyap dengan tindak balas yang sangat pantas walaupun menggunakan perisian yang kompleks.

Untuk varian pertama, ia berharga RM3,799 sementara yang terakhir dijual pada harga RM4,399. Korang juga boleh beralih ke Performance Mode kalau korang rasa prestasi normal tak mencukupi untuk membuat tugas berat.

Jom dapatkan HUAWEI Mate40 Pro dan rangkaian produk HUAWEI yang lain di laman web rasmi HUAWEI, HUAWEI Experience Stores (HES), kedai telekomunikasi terpilih dan Lazada!

The following two tabs change content below.

SKIP THIS AD ×