berita

Ini Cara Bagaimana Korang Boleh Dapatkan Tawaran Yang Diperibadikan Dengan Celcom. Bestnya!

August 12th, 2020 | by Syakilla Marzuki
Shout Out!

Korang mesti excited kalau orang nak bagi tawaran menarik. Nak-nak kalau tawaran tu melibatkan perkara yang korang memang nak dan suka sangat. Lagi lajulah korang akan grab kan? :)

Haa..korang tau tak, sekarang Celcom ada tawaran hebat khas untuk pengguna pelan pra bayar. Deals ini istimewa sebab korang boleh nikmati tawaran yang diperibadikan untuk perkara yang korang gemari!

Korang boleh dapat tawaran yang diperibadikan mengikut lifestyle korang!

Korang selalu dapat tawaran yang sebenarnya korang tak nak dan tak perlu? Dengan Celcom just4ME ™, korang akan mendapat tawaran yang memang confim korang akan guna untuk semua perkara yang korang suka.

Cuba bayangkan korang ni memilih bab makan dan mak korang dah faham sangat selera korang. Tak payah cakap apa-apa pun makanan kegemaran korang dah terhidang. Mesti happy gila kan?

Sama jugalah dengan tawaran terbaru just4ME ™  di aplikasi Celcom Life. Apa yang membezakan just4ME ™ dengan deals lain ialah tawaran yang korang dapat bergantung kepada penggunaan tawaran korang yang terdahulu.

5 deals berbeza untuk korang dapatkan. Banyak tu!

Korang nak data lebih atau kelajuan internet yang pantas? Tak pun korang nak yang lain?  Semuanya boleh dengan just4ME ™ sebab korang boleh pilih dan beli tawaran terbaik mengikut gaya hidup korang.

Setiap hari akan ada 5 tawaran berbeza yang korang boleh pilih dan kalau nak dapatkan semua pun boleh. Kesemua deals yang korang dapat adalah bergantung kepada penggunaan tawaran korang yang terdahulu.

Bukan tu je, korang juga boleh nikmati 10 sen internet deals dan ia valid sehingga 24 ogos 2020. Paling awesome ialah lagi banyak deals korang guna, lagi banyak tawaran best yang korang akan dapat. Syoknya!

Muat turun Celcom Life sekarang & nikmati tawaran hebat ni!

Apa korang fikir lagi tu? Jom muat turun aplikasi Celcom Life sekarang juga untuk korang nikmati tawaran yang hebat ni. Paling best, makin banyak korang menggunakan Celcom Life, makin banyak tawaran yang diperibadikan korang akan dapat dengan just4ME ™.

Untuk info lanjut, korang boleh klik SINI.