berita

Ini Rahsia Kekal Cergas Dengan ‘Double Detoks’, Harga Cuma RM68 Siap Hadiah Raya Wei

May 5th, 2020 | by Aimi Raihana Mudzakir
Shout Out!

Perasan tak? Dah lebih seminggu kita menjalani ibadah puasa. Dalam kesibukan melawan jangkitan Covid-19 yang sedang menular, kemeriahan bulan Ramadan tu tetap terasa. Setuju sangat tu!

Berpuasa ni mengajar kita untuk menahan lapar dan dahaga. Dah nama pun puasa, memang la tubuh badan jadi kurang bertenaga dan agak lemah. Tapi, macam mana nak atasi eh?

Cuba la amalkan ‘Double Detoks’, badan lebih sihat dan bertenaga!

Apabila berpuasa, badan kita akan lakukan proses detoks semula jadi. Detoks ni proses detoksifikasi melalui diet, suplemen dan senaman yang betul. Kalau nak badan sentiasa sihat dan cergas, korang cuba la ‘Double Detoks‘ daripada sekarang.

Double Detoks? Apa tu?

Double Detoks‘ boleh dilakukan dengan gabungan probiotik yang baik untuk usus dan suplemen yang baik untuk hati. Selain meningkatkan sistem imun badan, ia mengurangkan risiko terdedah kepada penyakit. Bagusnya!

Senang cerita, korang hanya perlu ambil suplemen yang tepat untuk amalkan ‘Double Detoks‘. Tak tahu nak ambil suplemen yang mana? Kami ada rekomendasi terbaik untuk korang..

NuFinity, pilihan suplemen yang tepat untuk ‘Double Detoks’!

Suplemen yang tepat untuk ‘Double Detoks‘? Mesti la NuFinity! Jenama Malaysia, produk dari Korea yang hanya menggunakan bahan-bahan yang berkualiti di dalam produk mereka. Selamat ke kalau makan?

Mix dried fruits (date palm fruits, prunes, dried apricots, raisins) and nuts. Ramadan (Ramazan) food.

Korang tak payah risau! NuFinity memiliki sijil Halal dari Korea Muslim Federation (KMF) yang diiktiraf JAKIM dan berdaftar dengan KKM. Jadi, ianya selamat untuk diambil okay. Yay!

Inilah dua produk oleh NuFinity untuk program ‘Double Detoks‘. Sesuai untuk korang amalkan sepanjang Ramadan ni.

NuFinity SynPro

NuFinity SynPro ialah gabungan 11 jenis probiotik dan beberapa prebiotik untuk membaiki sistem penghadaman. Ianya bagus untuk sistem imun. Nak membuang pun senang.

NuFinity Iganbo

NuFinity Iganbo diformulasi dari ekstrak beri Hovenia Dulcis dengan kadar antioksida tinggi untuk penjagaan hati yang optimum. Ia bagus untuk mengelak kerosakan pada hati.

Cara ambil sepanjang Ramadan? Korang hanya perlu ambil satu paket NuFinity SynPro sewaktu bersahur dan 2 kapsul NuFinity Iganbo selepas berbuka. Senang gila!

NuFinity ada pakej istimewa untuk korang wei!

Korang nak cuba ‘Double Detoks‘ ni? Kebetulan NuFinity ada pakej istimewa untuk korang sehingga 31 Mei 2020. Harga berbaloi pulak tu. Untuk pengetahuan korang, pakej istimewa ni hanya boleh didapatkan di NuFinity Shopee.

Ini pakej yang mereka ada.. Kalau nak pakej tu, boleh klik link yang kami beri kat bawah.

STARTER PACK ]

– 10 hari proses ‘Double Detoks’

– NuFinity Iganbo, 20 tablet + Nufinity SynPro 10 sachet = RM68

Klik sini untuk dapatkan Starter Pack

[ MONTHLY PACK ]

– 30 hari proses ‘Double Detoks’

– NuFinity Iganbo 60 tablet + Nufinity SynPro 30 sachet = RM150

Klik sini untuk dapatkan Monthly Pack

Dapatkan pakej percuma & berpeluang menang Raya Gift Box bernilai RM900!

Korang sebenarnya boleh dapatkan percuma untuk setiap pakej yang korang dah beli. Macam beli 1 percuma 1! Lagi best, korang berpeluang dapat Raya Gift Box daripada NuFinity yang bernilai RM900 tau. Syoknya!

Macam mana nak dapatkan pakej percuma dengan Raya Gift Box oleh NuFinity ni? Senang je la! Ikut langkah kat bawah..

1. Like dan RECOMMEND Facebook Page Nufinity.

2. Direct Massage Facebook Page Nufinity.

3. Kongsikan testimoni korang dalam direct message tentang produk NuFinity SynPro bersama NuFinity Iganbo yang ditawarkan pakej, lepas tu sertakan bukti resit pembelian sekali.

*Pakej percuma ditawarkan sehingga 23 Mei 2020 sahaja.
*Testimoni terbaik akan diumumkan pada 29 Mei 2020.
*Tertakluk pada terma & syarat.

NuFinity ni macam tahu-tahu je sambutan Raya tahun ni agak berbeza dengan tahun lepas. Sebab tu mereka bagi hadiah istimewa macam ni untuk korang. Terima kasih NuFinity!

Cepat dapatkan pakej istimewa oleh NuFinity dan kongsikan testimoni korang dengan segera! Ingat, sampai 23 Mei 2020 je tau. Hanya di NuFinity Shopee ya.

Klik sini untuk dapatkan Starter Pack

Klik sini untuk dapatkan Monthly Pack

Bukan senang nak dapat hadiah istimewa daripada NuFinity. Hadiah raya pulak tu. Memang syok la. Kalau korang nak info lebih lanjut, boleh klik mana-mana-link kat bawah ni okay?

Sekian, selamat berpuasa semua!